Σκέψεις Μαρτίνς για Λαλά ή Ανδρούτσο!

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Σκέψεις Μαρτίνς για Λαλά ή Ανδρούτσο!

Σκέψεις Μαρτίνς για Λαλά ή Ανδρούτσο!

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τον Ανδρούτσο και με την Αϊντχόφεν βάζει τον Λαλά.

Διαβάστε παρακάτω... Ένα από τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Αϊντχόφεν ήταν και η θέση του δεξιού μπακ. Στο ντέρμπι της Λεωφόρου ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκινήσει τον Θανάση Ανδρούτσο δείχνοντας γι' ακόμα μία φορά ότι εμπιστεύεται τον νεαρό Έλληνα άσο.

Ο Κένι Λαλά δεν πήρε φανέλα βασικού όπως περίμεναν πολλοί προκειμένου να πάρει παιχνίδια με την ομάδα ενόψει Αϊντχόφεν. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συγκεκριμένο σκεπτικό για την επιλογή της Λεωφόρου. Ήθελε να βάλει περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στο ντέρμπι, διότι γνωρίζουν καλύτερα από τους ξένους τη σημασία ενός τέτοιου αγώνα.

Για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν, όμως, ο Κένι Λαλά είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού. Έχει παίξει μόλις ένα ενενηντάλεπτο με την ερυθρόλευκη, αυτό με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας. Παρόλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον εμπιστευτεί και θα το βάλει στην αρχική ενδεκάδα.

Είδε από αυτόν στα 90 λεπτά που έπαιξε με τον Άρη ότι ναι μεν είναι ένας επιθετικός μπακ, αλλά από την άλλη ξέρει να φυλάει τα νώτα του. Υπήρξαν στιγμές που έτρεξε να καλύψει "τρύπες" που δημιουργήθηκαν και αυτό το πνεύμα άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς και γι' αυτό τον βάζει βασικό το βράδυ κόντρα στην PSV. Επιπλέον πιστεύει ότι είναι και ένας παίκτης με εμπειρία από σημαντικά ματς από τη θητεία του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate