Η… ρήτρα στο «διαζύγιο» με τον Ραφίνια και η προτίμηση του Βραζιλιάνου

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Η… ρήτρα στο «διαζύγιο» με τον Ραφίνια και η προτίμηση του Βραζιλιάνου

Η… ρήτρα στο «διαζύγιο» με τον Ραφίνια και η προτίμηση του Βραζιλιάνου

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Βενέ Κασαγκράντε γνωστοποίησε τη… «ρήτρα» που έβαλε προσωπικά στον Ραφίνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης και την προτίμηση του παίκτη για το μέλλον του.

Διαβάστε παρακάτω... Λεπτομέρειες για το «διαζύγιο» του Ολυμπιακού με τον Ραφίνια βγάζουν στη δημοσιότητα οι βραζιλιάνοι, που έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στη λύση της συνεργασίας του συμπατριώτη τους με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό που προκύπτει από τα όσα αναφέρει ο Βενέ Κασαγκράντε είναι πως η ανακοίνωση του Ολυμπιακού μόνο για τους τύπους δεν ήταν και εννοούσαν την κάθε τους λέξη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσωπικά έβαλε «ρήτρα» στον Ραφίνια να επιστρέψει στην Ελλάδα να παραλάβει το μετάλλιό του σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, καθώς έχει μερίδιο στην πορεία της ομάδας.

Επίσης προσθέτει, πως ο ίδιος ο Ραφίνια θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του τη Βραζιλία να συνεχίσει να παίζει (σ.σ. έχει τέσσερις προτάσεις από ομάδες της Βραζιλίας) επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Χαρακτηριστικά, ο Βενέ Κασαγκράντε ανέφερε: «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έβαλε ρήτρα στη συμφωνία του τερματισμού της συνεργασίας των δύο πλευρών που αναφέρει πως ο Ραφίνια πρέπει να γυρίσει τον Μάιο στην Ελλάδα για το μετάλλιο του πρωταθλητή από τη στιγμή που θα το έχει κατακτήσει ο σύλλογος».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate