Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός 2-1: Η κριτική των παικτών!

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός 2-1: Η κριτική των παικτών!

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός 2-1: Η κριτική των παικτών!
Σε ένα βράδυ που ήταν κακός, άτυχος και λίγο έλειψε αυτόχειρας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μυθική πρόκριση στους «16» του Europa League. Διαβάστε παρακάτω... Ωστόσο, η PSV που πήγε με σκορ πρόκρισης (2-0) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Χασάν ήρθε από τον πάγκο και σαν από μηχανής θεός με κοντινή προβολή έδωσε τη λύτρωση και σφράγισε με την υπογραφή το εισιτήριο με το οποίο ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. 
 
Σα (5): Ο Σα εδώ και καιρό περνάει μια φάση ντεφορμαρίσματος και αυτό φάνηκε απόψε. Στο πρώτο γκολ της Αϊντχόφεν φέρει σοβαρό μερίδιο ευθύνης αφού έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Επιπλέον στις στατικές φάσεις δεν εμπνέει σιγουριά και πολλές φορές διστάζει να καθαρίσει.

Λαλά (5): Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε πολλά προβλήματα. Σε όλο το πρώτο μέρος η πλευρά του δεχόταν απανωτές επιθέσεις. Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του, έκανε αρκετά λάθη, αλλά στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε καμία βοήθεια ανασταλτικά από τον Βαλμπουενά με αποτέλεσμα να τον βάζουν στη μέση οι παίκτες της PSV και να τον εκθέτουν.

Μπα (8): Πολύ καλό ματς από τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, που σκούπιζε και τα λάθη του Σεμέδο. Καθοριστικός σε δύο περιπτώσεις σώζει τον Ολυμπιακό σε τελικές του Μάλεν. Τα κοψίματα του ήταν σωτήρια.

Σεμέδο (6): Δεν ήταν και το καλύτερο του βράδυ, ενώ είχε λάθος αντίδραση στο πρώτο γκολ του Ζάχαβι. Ο Ισραηλινός του δημιούργησε αρκετά προβλήματα και τον ταλαιπώρησε. Πάντως ανέβηκε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο. Ρέαμπτσιουκ (6): Είχε τα ίδια προβλήματα με τον Λαλά κυρίως στο πρώτο μέρος. Δεν είχε επίσης καμία βοήθεια ανασταλτικά από τον Μπρούμα. Ωστόσο, απέναντι στον Ντάμφρις ήταν θετικός στις τοποθετήσεις του, χωρίς πάντως και αυτός να αποφεύγει τα λάθη.

Μπουχαλάκης (5): Κακή η εικόνα του και για αυτό ο Μαρτίνς τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο. Από το 15’ και μετά η Αϊντχόφεν έχει πάρει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής με τον Έλληνα χαφ να μην μπορεί να κόψει και να κρατήσει μπάλα.

Καμαρά (6): Κακή η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο. Ανέβηκε στο δεύτερο που είχε περισσότερα τρεξίματα, ενώ είχε και το δοκάρι που θα μπορούσε να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Εμβιλά (7): Στο κάκιστο πρώτο μέρος του Ολυμπιακού ήταν ο μοναδικός διασωθείς στη μεσαία γραμμή. Πολλά τρεξίματα, αρκετές μάχες, σχεδόν πάλευε μόνος του. Στην επανάληψη που ανέβηκε και ο Καμαρά ήταν και αυτός καλύτερος, χωρίς να κάνει λάθη στο ματς.

Βαλμπουενά (5): Εκτός τελείως από το ματς ο Γάλλος. Σε ένα ματς που έπρεπε να βοηθήσει και ανασταλτικά τον Λαλά δεν το έκανε με αποτέλεσμα οι Ολλανδοί να κάνουν γιούργια από την πλευρά του. Το είδε ο Μαρτίνς και τον έκανε σωστά αλλαγή νωρίς.

Μπρούμα (6): Καλός επιθετικά, δεν βοηθούσε όμως τον Ρέαμπτσιουκ που είχε προβλήμα με Ντάμφρις. Στην επανάληψη τα γεμίσματα που επιχείρησε ήταν αρκετά καλά.

Ελ Αραμπί (6): Έδωσε τις μάχες του, αλλά ακολούθησε κατά κανόνα τη συνολική εικόνα της ομάδας του. Δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, ενώ έχει λάνει φάουλ χωρίς λόγο στο δεύτερο γκολ που τρώει ο Ολυμπιακός. Πάντως έχει συμμετοχή στο γκολ, αφού πιάνει καταπληκτική κεφαλιά που βγάζει ο Εμβογκό πριν σκοράρει ο Χασάν.

Φορτούνης (7): Ήρθε από τον πάγκο και άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού. Κράτησε μπάλες, πέρασε κάθετες στον Ελ Αραμπί και στον Χασάν, δημιούργησε προβλήματα και ήταν εκ των κορυφαίων του Μαρτίνς.

Μασούρας (6): Μπήκε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Σε αντίθεση με τον Βαλμπουενά είχε το νου του και ανασταλτικά. Αρκετά κινητικός, βοήθησε και αυτός.

Χασάν (10): Δεν θα κρίνουμε τον Χασάν αν ήταν καλός τακτικά ή αν έκανε λάθη ή όχι. Σε ματς που έρχεται από τον πάγκο και χαρίζει το γκολ της πρόκρισης παίρνει άριστα και τέλος. Όλα τα άλλα είναι «να είχαμε να λέγαμε».
Ανδρούτσος: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί
Παπασταθόπουλος: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate