Η πρόταση του Ολυμπιακού για το μεγάλο ταλέντο του Ερυθρού Αστέρα

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Η πρόταση του Ολυμπιακού για το μεγάλο ταλέντο του Ερυθρού Αστέρα

Η πρόταση του Ολυμπιακού για το μεγάλο ταλέντο του Ερυθρού Αστέρα

Τι γράφουν οι Σέρβοι για την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Νιέγκος Πέτροβιτς του Ερυθρού Αστέρα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σερβικής ομάδας. Γιατί δεν έγινε η μεταγραφή.

Διαβάστε παρακάτω...

Η ιστοσελίδα «maxbetsport» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός πρόσφερε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον Σέρβο αμυντικό χαφ.

Η απάντηση του Ερυθρού Αστέρα ήταν αρνητική. Οι Σέρβοι ζήτησαν 3 εκατομμύρια ευρώ και ταυτόχρονα να έχουν ποσοστό μεταπώλησης 15%. Είναι σαφές ότι πρόκειται για εξαιρετικό ταλέντο και βέβαια αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο οι Σέρβοι θέλουν και να τον πουλήσουν ακριβά, αλλά το κυριότερο να διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πέτροβιτς. Τον περασμένο Ιανουάριο έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει από τον Ερυθρό Αστέρα, προσφέροντας πέρα από χρήματα για την αγορά του και τον Νίκολα Τσούμιτς ως αντάλλαγμα.

Ο Πέτροβιτς είναι γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1999 και φέτος, με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα έχει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1.436 λεπτά) και έχει σκοράρει ένα γκολ. Προέρχεται από τη Ραντ ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Σερβίας.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate