Πέδρο Μαρτίνς: Συναγερμός - Στο στόχαστρο της Σαο Πάολο!

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Πέδρο Μαρτίνς: Συναγερμός - Στο στόχαστρο της Σαο Πάολο!

Πέδρο Μαρτίνς: Συναγερμός - Στο στόχαστρο της Σαο Πάολο!

Στους υποψήφιους για τον πάγκο της Σάο Πάουλο βρίσκεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία.

Διαβάστε παρακάτω... «Σειρήνες» από Βραζιλία για τον Πέδρο Μαρτίνς. Στη λίστα της Σάο Πάουλο βρίσκεται ο τεχνικός του Ολυμπιακός, όπως αναφέρεται στο «globoesporte».

Οι «τρικολόρ» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο τους είναι ο Πορτογάλος και σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει γίνει διερευνητική επαφή.

«Η Σάο Πάουλο πέρασε από συνέντευξη τον Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού», είναι ο τίτλος του κειμένου, αλλά όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο σύλλογος της Βραζιλίας δεν έχει κατασταλάξει στον άνθρωπο που προορίζει για τον πάγκο. 
 
Απλά έχει κάνει κινήσεις ώστε να μάθει τα δεδομένα που υπάρχουν για κάθε έναν από τους τεχνικούς που είναι στη λίστα του. Όπως για παράδειγμα το κασέ τους. Παράλληλα, στη λίστα της Σάο Πάουλο είναι και οι Μάρκο Σίλβα, Μπρούνο Λάζε, Αντρέ Βίλας-Μπόας, Γκιγέρμο Μπάρος Σκελότο. 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες