Παπασταθόπουλος: Μίλησε για Βαλμπουενά, Άρη, Εθνική και την ρεβάνς με την Αϊντχόφεν

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Παπασταθόπουλος: Μίλησε για Βαλμπουενά, Άρη, Εθνική και την ρεβάνς με την Αϊντχόφεν

Παπασταθόπουλος: Μίλησε για Βαλμπουενά, Άρη, Εθνική και την ρεβάνς με την Αϊντχόφεν

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη και την Αϊντχόφεν

Διαβάστε παρακάτω...

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενόψει του αγώνα με τον Άρη και της ρεβάνς με την Αϊντχόφεν.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στη NOVΑ τόνισε πως δεν έχει κριθεί η πρόκριση κόντρα στους Ολλανδούς και πως πρέπει οι Πειραιώτες να νικήσουν πρώτα την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσία Ελλήνων παικτών στην ομάδα του Πειραιά λέγοντας πως θα βοηθήσει αρκετά την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Αϊντχόφεν: «Ήταν σημαντική νίκη αλλά πρέπει να κατεβάσουμε τους τόνους. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με τον Άρη για το πρωτάθλημα και θέλουμε να το κερδίσουμε έτσι ώστε να κοιτάξουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για τη συμμετοχή Ελλήνων παικτών στον Ολυμπιακό: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί οι περισσότεροι θα απαρτίσουν και την Εθνική ομάδα, η οποία χρειάζεται παίκτες που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι σημαντικό και για τον Ολυμπιακό και όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε».

Για τις ασίστ του Βαλμπουενά: «Είναι ένας παίκτης που έχει πάρα πολύ καλά χτυπήματα και βοηθάει την ομάδα στις στημένες φάσεις. Δεν είναι τυχαίο που ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει πάρα πολλές φορές από κόρνερ ή στημένα».

Για το ματς με τον Άρη: «Είναι πολύ καλή ομάδα παίζει ένα κοντρολαρισμένο ποδόσφαιρο με κατοχή μπάλας και κινήσεις από πίσω προς τα εμπρός. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά εμείς πρέπει να το κερδίσουμε».

Για το εάν ταιριάζει το στυλ του Άρη και της Αϊντχόφεν με αυτό του Ολυμπιακού: «Μας ταιριάζει γιατί είναι κοντά σε αυτό που κάνουμε και εμείς αλλά πάνω από όλα είναι δύο ομάδες που πρέπει να τις κερδίσουμε για να έχουμε συνέχεια».

Για τη ρεβάνς με τους Ολλανδούς: «Πρέπει να μπούμε με το σκεπτικό της νίκης και όχι να αφήσουμε την Αϊντχόφεν να έχει τον πρώτο λόγο και όπως στο πρώτο παιχνίδι έτσι και στη ρεβάνς θα πάμε να το κερδίσουμε. Τίποτα θα έχει κριθεί ακόμα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate