Πάει La Liga ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Πάει La Liga ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ!

Πάει La Liga ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ!

Ως μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Χετάφε εμφανίζεται στα ισπανικά ΜΜΕ ο Μίτσελ, πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού!

Διαβάστε παρακάτω...

Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η αλλαγή τεχνικού ηγέτη στην ισπανική Χετάφε, καθώς όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ η διοίκηση του κλαμπ είναι αποφασισμένη να αναθέσει σε νέο άτομο τα προπονητικά ηνία της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του μαδριλένικου συλλόγου Άνχελ Τόρες Σάντσεθ, έχει αποφασίσει να απομακρύνει τον Χοσέ Μπορδαλάς από την άκρη του πάγκου, ύστερα από το κάκιστο σερί της ομάδας στους τελευταίους έξι αγώνες, όπου μετράει δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Όπως τονίζει η ισπανική «As», το μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Χετάφε είναι ένας παλιός γνώριμος των φίλων του Ολυμπιακού, ο 57χρονος πλέον Μίτσελ, ο οποίος είχε εργαστεί στον «ερυθρόλευκο» πάγκο από το 2013 έως το 2015, πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο με την ομάδα του Πειραιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εφόσον προσληφθεί από τη Χετάφε, ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο -όπως είναι το πλήρες του όνομα- θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, καθώς είχε δουλέψει στη συγκεκριμένη ομάδα και τη διετία 2009-2011. Από τον περασμένο Ιούλιο, πάντως, ο Μίτσελ δεν έχει εργαστεί σε κάποιο σύλλογο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate