Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Κριτική παικτών.. Κάιπερς, Ανδρούτσος και τα... άλλα παιδιά!

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Κριτική παικτών.. Κάιπερς, Ανδρούτσος και τα... άλλα παιδιά!

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Κριτική παικτών.. Κάιπερς, Ανδρούτσος και τα... άλλα παιδιά!

Ο Ούγκο Κάιπερς έστειλε το δικό του μήνυμα, ενώ ο Ανδρούτσος συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις (ως χαφ αυτή τη φορά) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ: Δεν απειλήθηκε καθόλου. Ακόμα και στη φάση του 81’ όταν ο Παναιτωλικός με τον Αζάντι πήγε να δημιουργήσει κίνδυνο, ο Ισλανδός τον εμπόδισε ακόμα και να σουτάρει.

ΝΤΡΕΓΚΕΡ: Δεν πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες. Υπήρχαν στιγμές που έδειχνε να είναι επιφυλακτικός στις κινήσεις του, αλλά όσο περνούσε η ώρα λυνόταν ολοένα και περισσότερο. Σίγουρα περιμένει περισσότερα ο Μαρτίνς.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε. Χάρη στην εμπειρία του και την ποιότητά του καθάρισε κάποιες υποψίες που πήγαν να δημιουργηθούν στην ερυθρόλευκη περιοχή. Το κακό είναι ότι τραυματίστηκε.

ΜΠΑ: Πολύ σταθερός ο Σενεγαλέζος στόπερ, είχε ισορροπία στο παιχνίδι του και δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Σταθερότατος ο Ελληνογερμανός μπακ, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει και δημιουργικά. Αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα.

ΕΜΒΙΛΑ: Άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση από τον Γάλλο στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Αντικαταστάθηκε για να πάρει ανάσες.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Από το δικό του πόδι ο Κάιπερς σκόραρε, ενώ και ο Ντρέγκερ θα μπορούσε να σκοράρει έπειτα από δική του πάσα. Πολύ καλός ο Πορτογάλος, πέρασε αρκετές φορές η μπάλα από τα πόδια του, αλλά αυτό που του λείπει είναι περισσότερη ένταση στο παιχνίδι του. Και ίσως αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη λεπτών συμμετοχής. Ήταν από τους διακριθέντες πάντως.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Το πάλεψε, είχε όρεξη, είχε διάθεση, όμως, του έλειψε η καλή τελική πάσα ή προσπάθεια.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ξεμπούκωσε μετά από καιρό και σίγουρα αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του στον τομέα της ψυχολογίας. Απλώς θα έπρεπε να έχει περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι του.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Από τους καλύτερους του αγώνα. Πέτυχε ένα γκολ, έδωσε άλλο ένα και έριξε μπόλικο τρέξιμο. Δεν ήταν... περίπτερο. Βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ πρόσφερε βοήθειες και αμυντικά.

ΧΑΣΑΝ: Στο διάστημα που αγωνίστηκε έβγαλε διάθεση και δεν είδε σε καμία περίπτωση το ματς ως «αγγαρεία». Από δική του επιμονή άλλωστε μπήκε και το πρώτο γκολ του Μασούρα.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Αγωνίστηκε σε μία θέση που τον γνωρίζαμε περισσότερο, ως χαφ, και τα πήγε περίφημα. Όπως τα πηγαίνει δηλαδή και ως δεξιός μπακ τον τελευταίο καιρό. Το γκολ ήταν απλώς το... κερασάκι στην τούρτα σε μία περίοδο που δικαιωματικά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

ΣΕΜΕΔΟ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Μπα. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μόνο ως αγγαρεία δεν είδε το ματς ο Γάλλος, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έτρεχε σαν παλαβός!

ΤΣΕΛΙΟΣ: Πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής για φέτος και σίγουρα είναι ο οδηγός του για τη συνέχεια.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Αγωνίστηκε σε ρόλο στόπερ λόγω του τραυματισμού του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate