Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Η κριτική των ερυθρόλευκων

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Η κριτική των ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Η κριτική των ερυθρόλευκων

Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε παρακάτω... Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε κόντρα στον ΟΦΗ, επικρατώντας 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» έπειτα από μια σχεδόν αψεγάδιαστη εμφάνιση, όπου παίρνουν καλό βαθμό οι περισσότεροι παίκτες του. Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες X τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Η βαθμολογία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με άριστα το 10:
Σα (5): Ξεκούραστη μέρα για τον Σα που απειλήθηκε ελάχιστα και στις λίγες φορές που χρειάστηκε έκανε απλώς τη δουλειά του. Πιάνει απλά τη βάση, επειδή έκανε τα απαραίτητα, λόγω της μορφής του αγώνα.

Ανδρούτσος (7): Ακόμη μια θετική εμφάνιση από τον Ανδρούτσο. Έκανε πιο καλές επιλογές στην τελική απόφαση.

Σεμέδο (6): Καλή εμφάνιση και σχετικά.. σβηστά από τον Πορτογάλο, που έχει μεγάλη συμμετοχή και στο 3-0, αλλά του «έκλεψε» το γκολ ο Ελ Αραμπί.

Μπα (6): Πάνω κάτω ό,τι ισχύει με τον Σεμέδο. Έχει κι αυτός συμμετοχή σε γκολ και συγκεκριμένα στο 1-0.

Ρεαμπτσιουκ (7): Πολλά ανεβοκατεβάσματα και πάλι ο Μολδαβός και μάλιστα αυτήν τη φορά δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα. Εκμεταλλευόμενος βέβαια το γεγονός ότι ήταν αρκετά παθητικός ο ΟΦΗ.

Εμβιλά (8): Πολύ γεμάτη εμφάνιση από τον Εμβιλά, που, ως συνήθως έκανε τη δουλειά του αμυντικά, ενώ είχε ασυνήθιστα σημαντική συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Πέραν του γκολ που σημείωσε στο 19’.

Καμαρά (7): Έκανε τα απαραίτητα, δίχως να πραγματοποιήσει τόσο αστραφτερή εμφάνιση ως συνήθως. Δεν το χρειάστηκε άλλωστε η ομάδα του.

Μασούρας (8): Πολύ καλή εμφάνιση μετά από καιρό για τον Μασούρα, που ανταμείφθηκε για την καλή του εικόνα κόντρα στον Παναιτωλικό και ξεκινώντας βασικός άρπαξε την ευκαιρία. Είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ, πέτυχε το δεύτερο και γενικότερα έκανε ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Μπρούμα (4): Έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 40’, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο δεν πρόλαβε να κάνει πολλά.

Βαλμπουενά (8): Καλή και ολοκληρωμένη εμφάνιση (αν και έπεσε αρκετά στο β’ μέρος) μετά από καιρό για τον Γάλλο. Έχει ασίστ στα πρώτα δύο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ στο δεύτερο έχει κάνει και το κλέψιμο.

Ελ Αραμπί (7): Έκανε και πάλι τη δουλειά του, σκόραρε και πάλι, παίζοντας σβηστά από ένα σημείο και μετά.

Φορτούνης (7): Αν δεν είχε το χαμένο πέναλτι, που μοιραία μουτζούρωσε την εικόνα του, θα μιλούμε για μια πολύ καλή εικόνα. Έκανε ακόμα πιο επικίνδυνο τον Ολυμπιακό με την είσοδό του και έβγαλε ασίστ στο 3-0.

Παπασταθόπολους, Χασάν, Ραντζέλοβιτς και Σίλβα μπήκαν σε σημείο που είχαν πέσει οι στροφές και είχαν κριθεί τα πάντα, με αποτέλεσμα να έχουν ελάχιστη συμμετοχή στο παιχνίδι.

ΟΦΗ
Γενικότερα πολύ κακός ο ΟΦΗ, έχοντας μόνο ένα καλό διάστημα για περίπου δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος. Οι περισσότεροι παίκτες του παίρνουν κάτω από τη βάση, ενώ οι χειρότεροι ήταν Σελίμοβιτς και Βαφέας. Μόνο ο Βάτερμαν στάθηκε στο ύψος του, πιάνοντας και πέναλτι του Φορτούνη. 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate