Ολυμπιακός: Διαγνώσεις για Βρουσάι, Σωκράτη

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Διαγνώσεις για Βρουσάι, Σωκράτη

Ολυμπιακός: Διαγνώσεις για Βρουσάι, Σωκράτη - Μεγάλη ανησυχία

Μάριος Βρουσάι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Διαβάστε παρακάτω... Ο Ολυμπιακός δεν νίκησε τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά η μεγάλη ανησυχία των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά περισσότερο έχει να κάνει με τους δύο παίκτες που έχασαν.

Ο Μάριος Βρουσάι αποχώρησε σφαδάζοντας από τον αγωνιστικό χώρο στο 25'. Τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι και τόσο αισιόδοξα για τον Έλληνα εξτρέμ. Ο νεαρός εξτρέμ έχει κάκωση γόνατος αριστερά και η πρώτη διάγνωση είναι για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και πιθανή διάταση προσθίου χιαστού.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από την άλλη αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Η διάγνωση για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό λέει ότι δέχθηκε χτύπημα στην κάτω γνάθο, έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του και έπεσε, παρουσιάζοντας κάκωση δεξιά ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και είχε θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος.

Φόβοι για ρήξη χιαστού στον Βρουσάι

 Ανησυχία ότι ο τραυματισμός του Μάριου Βρουσάι στο ματς με τον Άρη είναι σοβαρός και μπορεί να πρόκειται για ρήξη χιαστού υπάρχει στον Ολυμπιακό. 
Φόβοι ότι ο Μάριος Βρουσάι ενδέχεται να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Άρη υπάρχουν στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα νεότερα που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, υπάρχει έντονη ανησυχία στους «ερυθρόλευκους» για το ενδεχόμενο ο νεαρός άσος να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Κάτι που φυσικά απεύχονται άπαντες, μιας και σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και ν’ απουσιάσει γι’ αρκετούς μήνες από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το πιο αισιόδοξο σενάριο στην παρούσα φάση είναι να πρόκειται για ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, η οποία θα κρατήσει μεν τον παίκτη εκτός δράσης για κάποιες εβδομάδες, αλλά τουλάχιστον θα έχει αποφύγει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο την πολύ σοβαρή ζημιά
 
Όσο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, η κατάστασή του εκτιμάται ότι δεν είναι τόσο σοβαρή (σ.σ. έχει υποστεί κάκωση στον ώμο και στη γνάθο), ωστόσο η συμμετοχή του στη ρεβάνς του Europa League με την Αϊντχόφεν θεωρείται αμφίβολη.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate