Ολλανδικός Τύπος: Αναφέρει το ποσοστό πρόκρισης της Αϊντχόφεν

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ολλανδικός Τύπος: Αναφέρει το ποσοστό πρόκρισης της Αϊντχόφεν

Ολλανδικός Τύπος: Αναφέρει το ποσοστό πρόκρισης της Αϊντχόφεν
Υπέρ του Ολυμπιακού το συμπέρασμα στο οποίο φτάνει ο Ολλανδικός Τύπος για το σημερινό ματς. Διαβάστε παρακάτω... Σε μια διαπίστωση η οποία είναι ιδιαίτερα καλή για τον Ολυμπιακό προχωρά ο Ολλανδικός Τύπος. Ποια είναι αυτή; Γνωστοποιεί το ποσοστό πρόκρισης της PSV σήμερα απέναντι στους ερυθρολεύκους. Όπως αναφέρει, η ολλανδική ομάδα έχει μόνο 34% πιθανότητες να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Πώς φτάνουμε στο συμπέρασμα αυτό; Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα που έχει η Αϊντχόφεν στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια και κρίνοντας τι έχει κάνει σε άλλες περιπτώσεις που βρέθηκε και πάλι στη ίδια θέση. Δηλαδή, να έχει χάσει 4-2 στο πρώτο παιχνίδι και να πρέπει να κάνει την ανατροπή.

Ένα από τα παραδείγματα; Το 2012 η Αϊντχόφεν με τον Φιλίπ Κοκού στον πάγκο της γνωρίζει την ήττα 4-2 απο τη Βαλένθια στην Ισπανία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι αλλά στην έδρα της έμεινε στο 1-1 με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες