Ντεζαβαντάζ Ολυμπιακού απέναντι στην Αϊντχόφεν

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ντεζαβαντάζ Ολυμπιακού απέναντι στην Αϊντχόφεν

Ντεζαβαντάζ Ολυμπιακού απέναντι στην Αϊντχόφεν

Γιατί η Αϊντχόφεν έχει ένα μεγάλο αβαντάζ έναντι του Ολυμπιακού σε σχέση με την προετοιμασία για το παιχνίδι της Πέμπτης (18/2, 19.55) στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε παρακάτω... Μετ’ εμποδίων γίνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν (18/2, 19.55). Πρωτίστως, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο βασικά του στελέχη. Ο μεν Σεμέδο είναι τιμωρημένος και πρέπει να βγάλει το... φίδι από την τρύπα ο Παπασταθόπουλος που δεν είναι στο 100%, ο δε Εμβιλά όλα δείχνουν ότι θα χάσει το παιχνίδι και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει.

Σε όλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού βρήκε ακόμη ένα σοβαρό εμπόδιο: Τις καιρικές συνθήκες! Η «Μήδεια» έχει κάνει άνω-κάτω τον προγραμματισμό του Μαρτίνς, καθώς την Τρίτη (16/2) δεν μπορούσαν οι ποδοσφαιριστές του να προπονηθούν σε φυσιολογικές συνθήκες και αναγκάστηκαν να κάνουν τα προγράμματά τους στο γυμναστήριο.

Την ίδια στιγμή τα πράγματα στο Αϊντχόφεν είναι διαφορετικά. Η PSV αγωνίστηκε το Σάββατο (13/2) με την Ντεν Χάαγκ και όχι την Κυριακή (14/2) όπως ο Ολυμπιακός στην Λεωφόρο. Έχει δηλαδή μία επιπλέον μέρα προετοιμασίας.

Συν τοις άλλοις το τελευταίο διήμερο οι Ολλανδοί προπονήθηκαν σε κανονικές συνθήκες στο προπονητικό τους κέντρο και δίχως η κακοκαιρία να μην τους επιτρέπει να κάνουν το πρόγραμμά τους. Τη δική τους... «Μηδεια» την πέρασαν την περασμένη εβδομάδα.

Δεν αποτελεί φυσικά καμία δικαιολογία όλο αυτό που περιγράφουμε, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει το βράδυ της Πέμπτης (18/2) για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν παύει να είναι μία πραγματικότητα.

Η Αϊντχόφεν στο κομμάτι της προετοιμασίας έχει ένα αβαντάζ έναντι των «ερυθρόλευκων» και αυτό μεταξύ άλλων το παραδέχονται και στα ολλανδικά ΜΜΕ!

Για αυτό το λόγο κιόλας, οι ντόπιοι δημοσιογράφοι ασκούν μεγαλύτερη πίεση και μεταφέρουν περισσότερο άγχος στους ποδοσφαιριστές του Σμιντ για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate