Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές φέρνουν αλλαγές στη λίστα της UEFA

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές φέρνουν αλλαγές στη λίστα της UEFA

Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές φέρνουν αλλαγές στη λίστα της UEFA

Ο Ολυμπιακός θα κάνει τις τρεις αλλαγές που του δίνουν δικαίωμα οι κανονισμοί για την ευρωπαϊκή του λίστα.

Διαβάστε παρακάτω... Έχοντας ουσιαστικά ολοκληρώσει τις μεταγραφές στον βασικό του κορμό, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δηλώσει στην UEFA τη λίστα για τους αγώνες του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να εξαντλήσουν τις τρεις αλλαγές που έχουν δικαίωμα να κάνουν. Οι Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος και Λαλά, που αποκτήθηκαν, αναμένεται να πάρουν τις θέσεις των Βινάγκρε, Σουντανί και Σισέ που αποχώρησαν.

Έτσι η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού αναμένεται να περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Σα, Ραφίνια, Ρέαμπτσιουκ, Ντρέγκερ, Χολέμπας, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Ελ Αραμπί, Χασάν, Βρουσάι, Ανδρούτσος. Στη λίστα Β’ και άρα επίσης διαθέσιμοι θα είναι οι νεαροί παίκτες από τις ακαδημίες, όπως ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Τζολάκης.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate