Μεγάλη πίεση στη συνέντευξη Σμιντ! «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

Μεγάλη πίεση στη συνέντευξη Σμιντ! «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Μεγάλη πίεση στη συνέντευξη Σμιντ! «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Έντονες ερωτήσεις για την πορεία της PSV δέχτηκε ο προπονητής της Ρότζερ Σμιντ πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μίλησε με θερμά λόγια για την ελληνική ομάδα και τον Μπρούμα. 

Διαβάστε παρακάτω... Το κλίμα στην Αϊντχόφεν δεν είναι καλό και αυτό φάνηκε από τις ερωτήσεις που δέχτηκαν ο Ρότζερ Σμιντ και ο Πάμπλο Ροζάριο στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η οποία λόγω τεχνικών προβλημάτων έγινε μετά την προπόνηση της ολλανδικής ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ρότζερ Σμιντ δέχτηκε και αρκετές ειρωνικές ερωτήσεις, όπως και ο παίκτης της ομάδας.

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν μίλησε:

Για τις αντιδράσεις σχετικά με το σύστημα που ακολουθεί: «Πιστεύουμε στο σύστημά μας και θα δείξουμε ότι είμαστε διψασμένοι για το αποτέλεσμα. Το 4-2-2-2 είναι το σύστημά μας. Εμείς θα δείξουμε αύριο πόσο καλό είναι το σύστημα. Ο κόσμος έχει πάντα τις απόψεις του όμως εμείς έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε καλά με αυτό το σχήμα. Είναι φυσιολογικό όποτε κάτι δεν πάει καλά να υπάρχουν παράπονα».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι καλή ομάδα και έμπειρη. Έχουν παίξει στο Champions League και μπορούν να παίξουν με διαφορετικά στιλ παιχνιδιού. Πιο επιθετικά ή με βάθος. Είναι μία καλή ομάδα και είναι μία πρόκληση για εμάς. Εμείς επικεντρωνόμαστε πάντα στο επόμενο ματς. Οι συνθήκες είναι καλές. Χθες είχε χιόνι αλλά το γήπεδο είναι σχεδόν τέλειο. Ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ελληνική ομάδα. Έχει κορυφαίους παίκτες με μεγάλες ευρωπαϊκές εμπειρίες. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Πιστεύουμε στην πρόκριση απλά πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το ιδανικό θα ήταν να κερδίσουμε αλλά και το 0-0 θα ήταν καλό. Θα μετρούσε πολύ ένα εκτός έδρας γκολ. Να αμυνθούμε καλά και να κάνουμε πιο καλά τα πράγματα.».

Για τον Γκέτσε: «Δεν έχει παίξει σε κάποια παιχνίδια. Ωστόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ξέρουμε το τι μπορεί να καταφέρει. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Αύριο θα είναι η πρώτη του συμμετοχή μετά από 6-7 εβδομάδες. Εάν θα ξεκινήσει βασικός ή θα μπει αλλαγή θα δούμε. Όλοι γνωρίζουμε το τι καλός παίκτης είναι.».

Για τα αποτελέσματα της PSV: «Εγώ ξέρω ότι δεν θέλω να χάνω. Όταν βλέπω κάτι άδικο αντιδρώ ακόμα και προς τους διαιτητές. Όταν άλλοι έχουν διαφορετική άποψη τη σέβομαι αλλά έχω την άποψή μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ακόμα και με 7-1. Εάν κάποιος κρίνει με βάση το αποτέλεσμα καλώς το κάνει αλλά εγώ ξέρω πως η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή».

Για τον Μπρούμα: «Όχι δεν μου προξενεί έκπληξη η πορεία του. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά και χαρακτήρας»

Ροζάριο: «Να σταματήσουμε τον Μπρούμα, νέα αρχή»

Εκ μέρους των παικτών της PSV μίλησε ο Πάμπλο Ροζάριο, ο οποίος επίσης δέχτηκε μεγάλη πίεση στα ερωτήματα των Ολλανδών.

«Υπάρχει απογοήτευση γιατί παίξαμε καλά στο τελευταίο ματς. Ανήκει, όμως, στο παρελθόν και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά και είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε πως είμαστε στον δρόμο των επιτυχιών. Να δείξουμε πως είμαστε μία καλή και πετυχημένη ομάδα. Σαφώς υπάρχει πίεση όμως δεν είναι αυτή η τελευταία μας ευκαιρία. Αύριο μπορούμε να έχουμε μία νέα αρχή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει με διαφορετικούς τρόπους. Και εμείς είμαστε μία ομάδα δυνατή, οπότε λογικά θα μας πιέσει ψηλά. Έχουμε την ποιότητα να ανταποκριθούμε».

Ρωτήθηκε και για τον Μπρούμα και τα στατιστικά του:« Όχι δεν έχω δει κάτι για τις επιδόσεις του Μπρούμα στον Ολυμπιακό. Ούτε για τα στατιστικά του. Κάποιοι παίκτες έχουν τακτική επικοινωνία μαζί του. Εγώ όχι. Θα τον δούμε αύριο όμως και θα μιλήσουμε. Είναι ένας καλός και ποιοτικός παίκτης, που παίζει στον Ολυμπιακό και εμείς θα πρέπει να τον σταματήσουμε».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες