Μαρτίνς: Πίστη σε Έλληνες - Πλάνα με Παναθηναϊκό, Αϊντχόφεν

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Μαρτίνς: Πίστη σε Έλληνες - Πλάνα με Παναθηναϊκό, Αϊντχόφεν

Μαρτίνς: Πίστη σε Έλληνες - Πλάνα με Παναθηναϊκό, Αϊντχόφεν

Τί έδειξε ο τρόπος που διαχειρίστηκε τα ματς με Παναθηναϊκό και Αϊντχόφεν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς και η εμπιστοσύνη του στους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε παρακάτω... Η ευρεία νίκη επί της Αϊντχόφεν έχει προκαλέσει ευφορία στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού και γρήγορα ξεχάστηκε η ήττα από τον Παναθηναϊκό. Τώρα έχει σημασία να επισημάνουμε κάποια πράγματα γι' αυτά τα δύο ματς. Πρώτα απ' όλα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του δεν υποτίμησαν τον Παναθηναϊκό και ούτε έδωσαν προτεραιότητα στην PSV.

Δεν μπορούν να κατηγορηθούν ότι δεν είχαν πάθος στη Λεωφόρο, απλά δεν τους βγήκε εκείνο το ματς ή μάλλον δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Ο Μαρτίνς είχε κάνει "πακέτο" αυτά τα δύο ματς και βρήκε έναν τρόπο για να παίξει στη Λεωφόρο, που θεώρησε ότι θα απέδιδε. Ξεκίνησε με πέντε Έλληνες στην ενδεκάδα, τον Σωκράτη, τον Φορτούνη, τον Ανδρούτσο, τον Βρουσάι και τον Μπουχαλάκη.

Το έκανε, διότι θεώρησε ότι οι Έλληνες θα αντιμετώπιζαν διαφορετικά το ματς γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του. Ο Βρουσάι με τον Ανδρούτσο που έπαιξαν βασικοί ήταν μέσα σε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, ενώ ο Μασούρας που μπήκε αλλαγή έχασε ακόμα μία στο φινάλε. Απλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.

Τους πιστεύει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές ο Μαρτίνς και το έδειξε στο ματς με την Αϊντχόφεν Στο τελευταίο εικοσάλεπτο έβαλε τον Μασούρα, τον Φορτούνη, τον Ανδρούτσο και τον Βρουσάι. Ο πρώτος σκόρερ, ο δεύτερος έκανε άνω-κάτω την άμυνα της PSV και ο τελευταίος δημιούργησε για τον Χασάν, αλλά του πήρε τη μπουκιά ο Τέζε. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές ήταν το εφεδρικό πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για να σκοράρει περισσότερα γκολ στην Αϊντχόφεν, ενώ θυμίζουμε ότι τον χορό των τερμάτων τον άνοιξε ο Μπουχαλάκης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate