Μαρτίνς: Αλλαγή πλάνων - “Καταστρώνει” διαχείριση για τον μήνα

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Μαρτίνς: Αλλαγή πλάνων - “Καταστρώνει” διαχείριση για τον μήνα

Μαρτίνς: Αλλαγή πλάνων - “Καταστρώνει” διαχείριση για τον μήνα
Η κλήρωση στο Κύπελλο ανατρέπει τις σκέψεις του Μαρτίνς για το ροτέισον στον Ολυμπιακό, αφού ακολουθεί ένα πρόγραμμα-βουνό μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου! 
Διαβάστε παρακάτω... Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο, όμως από χθες και μετά την κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας που έφερε στο δρόμο του νταμπλούχου Ελλάδας τον Άρη, έγινε δυσκολότερο!

Οι Πειραιώτες καλούνται να δώσουν ένα σερί από δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια, με την προσοχή να είναι στραμμένη στα ευρωπαϊκά ματς με την Αϊντχόφεν.

Συγκεκριμένα, από αύριο μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα εξής ματς: ΟΦΗ (7/2, εντός), Άρης (10/2, εντός για το Κύπελλο), Παναθηναϊκός (14/2, εκτός), Αϊντχόφεν (18/2, εντός για το Europa League), Άρης (21/2, εκτός) και Αϊντχόφεν (25/2, εκτός για το Europa League), ενώ τον Μάρτιο υπάρχουν τα παιχνίδια με Βόλο (1/3, εκτός), Άρη (4/3, εκτός για το Κύπελλο Ελλάδας) και Λαμία (7/3, εντός).

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει τα πλάνα του Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος καλείται να διαφοροποιήσει το ροτέισον με φόντο τους αγώνες με τους Ολλανδούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκόπευε να κάνει κάποιες αλλαγές στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας, αν η κληρωτίδα ήταν με το μέρος του, αλλά τελικά αυτό δεν αποφεύχθηκε και τώρα πρέπει να βρει τρόπο να κρατήσει ενεργούς τους παίκτες και παράλληλα να μην τους πιέσει πολύ για να είναι φρέσκοι για τα ματς με τους Ολλανδούς.

Δεν αποκλείεται οι όποιες αλλαγές ετοίμαζε ο Μαρτίνς να γίνουν στο αυριανό ματς με τον ΟΦΗ, με τον Καμαρά ή τον Μπουχαλάκη να παίρνουν ανάσες και τον Μπρούμα να παίρνει φανέλα βασικού ξανά για να δώσει λύσεις στον προπονητή του. 

“Καταστρώνει” διαχείριση για τον επόμενο μήνα

Χαρτί και μολύβι έχει πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς μετά από την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος που θα φέρει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τον Αρη για τα προημιτελικά.

Αυτό το γεγονός πρόσθεσε άλλα δύο δυνατά παιχνίδια, σε ένα πρόγραμμα-φωτιά για τον επόμενο μήνα με τους ερυθρόλευκους να πρέπει να δώσουν 9 παιχνίδια μέσα σε 28 μέρες. Κόντρα στους ΟΦΗ (7/2, εντός), Άρης (10/2, εντός για το Κύπελλο), Παναθηναϊκός (14/2, εκτός), Αϊντχόφεν (18/2, εντός για το Europa League), Άρης (21/2, εκτός), Αϊντχόφεν (25/2, εκτός για το Europa League), με Βόλο (1/3, εκτός), Άρη (4/3, εκτός για το Κύπελλο Ελλάδας) και Λαμία (7/3, εντός).

Ο Μαρτίνς είχε στο μυαλό του τα παιχνίδια του κυπέλλου για να κάνει rotation, όμως με αντίπαλο τον Αρη αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Οπότε είναι πιθανό αύριο κόντρα στον ΟΦΗ να δούμε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Μάλιστα, είναι πιθανό να παίξει ο Χολέμπας αντί του Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας και γενικώς να γίνει μία πιο ορθολογική διαχείριση της ομάδας, βάζοντας και τους 25 παίκτες που έχει στη διάθεσή του στο πλάνο.Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate