"Θα φάει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Μαρινάκης - Τελικό Γιουρόπα ο Ολυμπιακός - Τερματοφύλακα για 10 χρόνια"!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

"Θα φάει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Μαρινάκης - Τελικό Γιουρόπα ο Ολυμπιακός - Τερματοφύλακα για 10 χρόνια"!

"Θα φάει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Μαρινάκης - Τελικό Γιουρόπα ο Ολυμπιακός - Τερματοφύλακα για 10 χρόνια"!

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν παίρνει χαμπάρι ο Μαρινάκης - Αλλάζει επίπεδο ο σύλλογος"

"Είμαστε ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Πήραμε το πρωταθήμα αλλά συνεχίζει και κάνει μεταγραφές ο πρόεδρος, δείχνει πόσο οργανωμένο σωματείο είμαστε. Έκανε επένδυση πάνω σε δύο-τρεις μεγάλες μεταγραφές τον Γενάρη, γιατί ο πρόεδρος δεν παίρνει χαμπάρι από τίποτα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Κοιτάζει να κάνει την ομάδα του μεγάλη, να αλλάξει επίπεδο, να ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Χρειάζεται χρονο βέβαια για να γίνει αυτό, αλλά κάνει κινήσεις για να αλλάξει επίπεδο ο σύλλογος".

"Να φτάσουμε τελικό Γιουρόπα Λιγκ - Θα... φάει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"

Με τον Ολυμπιακό 15 βαθμούς μπροστά και πάλι έγιναν σημαντικές επενδύσεις.

"Δεν είναι ευκαιριακό αυτό που συμβαίνει, ο Μαρινάκης κοιτάζει να προχωρήσει και στην Ευρώπη η ομάδα μας. Όλα μπορούν να γίνουν αν περάσουμε την Αϊντχόφεν. Γιατί όχι να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Προβλήματα δεν έχουμε, οργανωμένο σωματείο είμαστε, ο κόσμος είναι κοντά, είμαστε οικογένεια". 

Τι παραπάνω θεωρείτε ότι χρειάζεται να γίνει, αγωνιστικά, στον Ολυμπιακό;

"Δεν χρειάζεται να πω κάτι, γιατί ο Μαρινάκης έχει αποδείξει πως εκεί που πονάει κάθε φορά η ομάδα, πάει και φέρνει καλύτερους παίκτες. Θέλω να πω, όμως, ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν πολύ καλό μικρό τερματοφύλακα, τον Τζολάκη. Είναι παιδί που κοντά στον Σα θα μάθει πολλά και μπορεί να φτάσει ψηλά. Να γίνει ο τερματοφύλακας της ομάδας για τα επόμενα 10 χρόνια".

Τέλος, θέλω να μου πείτε την αποψή σας για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που είναι κύριοι ανταγωνιστές στην Ελλάδα.

"Δεν μπορούν να συναγωνιστούν τον Ολυμπιακό. Έχει ξεφύγει πολύ η ομάδα, ο Μαρινάκης δεν καταλαβαίνει τίποτα από έξοδα. Θα τους φάει όλους. Όλη Ελλάδα το βλέπει αυτό".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate