Ο Λοβέρα παίρνει “τρελά” λεφτά – Με πόσα τον δίνει ο Ολυμπιακός;

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Ο Λοβέρα παίρνει “τρελά” λεφτά – Με πόσα τον δίνει ο Ολυμπιακός;

Ο Λοβέρα παίρνει “τρελά” λεφτά – Με πόσα τον δίνει ο Ολυμπιακός;
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να… απεμπλακεί από ένα μεγάλο συμβόλαιο, που έχει ο νεαρός ποδοσφαιριστής.Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα (γεννημένος στις 09/03/1999) δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό, καθώς οι προτάσεις δανεισμού είναι ήδη στα χέρια της ομάδας του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είδε μεγάλη εμπιστοσύνη από τον Ολυμπιακό και γι΄αυτό για να αποκτηθεί δαπανήθηκαν 4.500.000 ευρώ.

Ο 21χρονος παίρνει ένα μεγάλο συμβόλαιο και το γεγονός ότι δεν “έπιασε” στην ομάδα, οδηγεί τους “Ερυθρολεύκους” να θέλουν να “γλιτώσουν” τα χρήματα αυτά.

Ο Αργεντινός λαμβάνει συμβόλαιο που ξεπερνά τα 550.000 ευρώ και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε γιατί… πρέπει να αποχωρήσει.

Η διαπραγμάτευση με την Ρασίνγκ αναφέρει πως η ομάδα της Αργεντινής θα πληρώνει το συμβόλαιο στον δανεισμό του νεαρού και μέσα θα υπάρχει η ρήτρα αγοράς στα 4,5 “χαρτιά”.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, ειδικά από τη στιγμή που η Ρασίνγκ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, οπότε μένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Στη συμφωνία προβλέπεται ενοίκιο που φτάνει τις 600.000 €, μαζί με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, πέραν αυτού, εκείνο που παίζει ρόλο και δείχνει την αξία του ποδοσφαιριστή, έχει να κάνει με την οψιόν αγοράς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate