Τι λέει ο Καραπαπάς για την κλοπή του όπλου του

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Τι λέει ο Καραπαπάς για την κλοπή του όπλου του

Τι λέει ο Καραπαπάς για την κλοπή του όπλου του

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στο facebook τοποθετήθηκε για το θέμα της κλοπής του όπλου του.

Διαβάστε παρακάτω...

Το πρωί του Σαββάτου ο Κώστας Καραπαπάς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά. Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του προκειμένου να καταγγείλει την κλοπή ή απώλεια του όπλο του από αγνώστους.

Όπως ορίζει ο νόμος γι' αυτές τις περιπτώσεις σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας όπλου. Είναι μία διαδικασία που ακολουθείται για όλους όσοι έχουν στην κατοχή τους νόμιμα όπλο.

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στο facebook τοποθετήθηκε για το θέμα της απώλειας ή κλοπής του όπλου του. Μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ έγραψε:

«Κατήγγειλα σήμερα την κλοπή της τσάντας μου που μέσα περιείχε το νόμιμο όπλο μου.

Πήγα όπως κάθε νόμιμος πολίτης και κατήγγειλα την απώλεια αλλά όταν έχεις νόμιμη άδεια και σου κλέβουν το όπλο υπάρχει μια παράλληλη τυπική διαδικασία ενός πλημμελήματος που λέγεται πλημμελής φύλαξη οπλισμού, η οποία φυσικά τηρήθηκε και για μένα όπως για όλους.

Φυσικά εδώ έχουμε κλοπή και όχι απώλεια. Εγώ δεν έχασα κάτι αλλά μου το έκλεψαν.

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ JURASSIK PARK!!!».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate