Κάκος για Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Ο Μάντεν ήταν… κανονικός διαιτητής»

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Κάκος για Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Ο Μάντεν ήταν… κανονικός διαιτητής»

Κάκος για Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Ο Μάντεν ήταν… κανονικός διαιτητής»

Ο πρώην διαιτητής Τάσος Κάκος σχολίασε την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Γιατί είπε ότι ο διαιτητής Ρόμπερτ Μάντεν «από την αρχή έδειξε την διάθεση του». Το σχόλιό του για την αποβολή του Μπα.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο πρώην διαιτητής Τάσος Κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην εκπομπή Total Football του OPEN TV.

Βρήκε άψογο τον διαιτητή Ρόμπερτ Μάντεν και τόνισε ότι βοήθησε να γίνει ένα καλό ματς.

«Ο διαιτητής είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Ήταν κανονικός διαιτητής. Άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί καθώς σφύριξε μόνο 28 φάουλ. Από την αρχή έδειξε την διάθεση του», είπε αρχικά.

Για τη φάση του 12ου λεπτού με το χέρι του Ανδρούτσου: «Δεν υπάρχει καμία παράβαση. Το χέρι βρίσκεται σε φυσική θέση και σωστά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί».

Για το φάουλ του Χασάν στον Διούδη: «Ο Χασάν κράτησε στο έδαφος στον Διούδη και σωστά ο διαιτητής έδειξε φάουλ στη συγκεκριμένη φάση»

Για την κόκκινη του Μπα: «Αψυχολόγητη ενέργεια του αμυντικού του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής του έδωσε σωστά δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλε Αν υπήρχε υπερβολική δύναμη στο χτύπημα θα μιλάγαμε για απευθείας κόκκινη. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Σωστά έδωσε κίτρινη».

Για το φάουλ του Βαλμπουενά: «Σωστή ήταν η απόφαση του διαιτητή να μην δείξει πέναλτι γιατί ο παίκτης του Παναθηναϊκού έχει σε φυσική θέση το χέρι του, οπότε δεν υπάρχει παράβαση».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate