Η ικανοποίηση της Αϊντχόφεν για Μπρούμα και τα 6,5 εκατ. ευρώ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Η ικανοποίηση της Αϊντχόφεν για Μπρούμα και τα 6,5 εκατ. ευρώ

Η ικανοποίηση της Αϊντχόφεν για Μπρούμα και τα 6,5 εκατ. ευρώ

Η PSV Αϊντχόφεν, την Πέμπτη θα βρει απέναντι της τον Μπρούμα και στην Ολλανδία γίνεται ήδη αναφορά στο μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω...

Την Πέμπτη ο Μπρούμα θα βρει απέναντι του την ομάδα στην οποία ανήκει, την PSV Αϊντχόφεν. Τον 26χρονο Πορτογάλο τον παραχώρησαν οι Ολλανδοί με τη μορφή του δανεισμού στον Ολυμπιακό, αφού δεν είχε καταφέρει με τα χρώματα τους να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Μπρούμα έχει περάσει μία δύσκολη περίοδο στον Ολυμπιακό, αλλά δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματα του. Όσο πλησιάζει το ματς με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία γίνονται όλο και περισσότερες αναφορές στον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό.

Έτσι στην Ολλανδία φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ για τα κατορθώματα του Μπρούμα στον Ολυμπιακό. Αναφέρουν ότι στην Ελλάδα βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό με 4 γκολ και 3 ασίστ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Ολλανδών στην Αϊντχόφεν παρακολουθούν με μεγάλη ικανοποίηση τη μέχρι τώρα πορεία του Μπρούμα και τα όσα έχει πετύχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στην προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών έχουν λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και αυτός σίγουρα δεν είναι ότι θα πάρουν πίσω τον ποδοσφαιριστή. Οι δύο πλευρές στη συμφωνία που είχαν κάνει είχαν βάλει μία οψιόν αγοράς ύψους 6,5 εκατ. ευρώ.

Το ποσό είναι πολύ μεγάλο για τον Ολυμπιακό, αλλά όπως γράφουν στη χώρα της τουλίπας αυτό το γνωρίζουν και στην PSV. Δεν περιμένουν να πάρουν από τους πρωταθλητές Ελλάδας τα 6,5 εκατ. ευρώ και μάλιστα τα ρεπορτάζ στην Ολλανδία κάνουν λόγο για διάθεση από πλευράς Αϊντχόφεν να ρίξει τις απαιτήσεις. Έχει σκοπό να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Μπρούμα, αλλά όλα αυτά είναι εκτιμήσεις και ρεπορτάζ από την Ολλανδία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate