Οι επιλογές του Μαρτίνς για τον παρτενέρ του Μπα με PSV Αϊντχόφεν

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Οι επιλογές του Μαρτίνς για τον παρτενέρ του Μπα με PSV Αϊντχόφεν

Οι επιλογές του Μαρτίνς για τον παρτενέρ του Μπα με PSV Αϊντχόφεν
Ο Αβραάμ τέθηκε off από το παιχνίδι με τη PSV και το Gazzetta στέκεται στις επιλογές που θα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς για να πλαισιώσει τον Μπα καθώς για το πρώτο ματς θα έχει και τιμωρημένο τον Σεμέδο.Διαβάστε παρακάτω...
Σε αυτή τη φάση προφανώς και ο βασικός στόχος είναι ο Σωκράτης να είναι στο 100% και να παίξει βασικός δίπλα στον Μπα. Όπως εξάλλου έχουμε αναφέρει προ ημερών η εκτίμηση για τον έμπειρο σέντερ μπακ είναι αυτή. Πως θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε αυτά τα παιχνίδια με τη PSV Αϊντχόφεν στις 18 και 25 Φλεβάρη για το Europa League.
 
Εξάλλου αυτό είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς. Πως η εκτίμησή του είναι ότι ο άλλοτε μπακ των Άρσεναλ και Ντόρτμουντ θα είναι ΟΚ για τους αγώνες με τους Ολλανδούς. Από τη στιγμή που ο Αβραάμ ως εφεδρική λύση δεν υπάρχει λόγω της θλάσης του και ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος για το πρώτο ματς ο ένας στόπερ θα είναι ο Μπα. Ποιος μπορεί λοιπόν να τον πλαισιώσει; Ο Μαρτίνς με τον Παναιτωλικό έβαλε στόπερ τον Μπουχαλάκη και τον Ανδρούτσο αλλά δεν είναι επιλογές που... προκρίνονται για αυτήν τη θέση.
 

Ας δούμε τις τρεις βασικές επιλογές:

 

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Μεγάλη εμπειρία, προσωπικότητα και ισχυρός χαρακτήρας εντός και εκτός γηπέδου. Το μείον του είναι η έλλειψη συνεχόμενου αγωνιστικού ρυθμού. Δουλεύει σκληρά με στόχο να είναι έτοιμος να παίξει δίπλα στον Μπα. Εκτός από στόπερ είναι και δεξιός μπακ.

 
Χοσέ Χολέμπας: Μία βασική επιλογή εάν δεν είναι στο 100% ο Σωκράτης. Ο Χολέμπας έχει παίξει στόπερ στην καριέρα του (και μάλιστα σε ματς όπως με τη Σίτ), είναι αμυντικός και τη ξέρει τη θέση. Σε μία τέτοια περίσταση τα άκρα μπορεί να είναι οι Ντρέγκερ και Ρέαμπτσιουκ. Φέτος έχει 22 ματς με τους Πειραιώτες.
 
Γιαν Εμβιλά: Ο Γάλλος χαφ επίσης έχει παίξει ως στόπερ (στο Σαμπιονά κυρίως τα τελευταία χρόνια). Έχει εμπειρία, δύναμη και ποιότητα. Ωστόσο δεν είναι τόσο πιθανό να αποχωριστεί έναν παίκτη του επιπέδου του από το κέντρο ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό σημαίνει πως ο Χολέμπας έχει τον πρώτο λόγο εάν ο Σωκράτης δεν είναι έως τότε στο 100%. Ο Εμβιλά από την πλευρά του φέτος έχει 28 αγώνες με 2 γκολ και 2 ασίστ στον Ολυμπιακό.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate