Εάν ο Μαρτίνς αποκλείσει ξανά την Άρσεναλ...

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Εάν ο Μαρτίνς αποκλείσει ξανά την Άρσεναλ...

Εάν ο Μαρτίνς αποκλείσει ξανά την Άρσεναλ...

Το όνειρο του Πέδρο Μαρτίνς για την Premer League και η μεγάλη πρόκληση για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να αποκλείσει την Μπέρνλι, να κοντράρει την Μάντσεστερ Σίτι και ειδικά την Τότεναμ, να παλέψει στα ίσα με την Γουλβς για να μπει στο προημιτελικά του Europa League. Αφού προηγουμένως είχε βγάλει νοκ άουτ με μυθικό τρόπο την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, με την οποία θα παίξει ξανά φέτος, αλλά σε πιο προχωρημένη φάση της διοργάνωσης.

Για την ελληνική ομάδα δεν είναι μικρό πράγμα ό,τι έχει πετύχει απέναντι στα πανάκριβα club της Premier League. Με κορωνίδα, φυσικά, τον περσινό αποκλεισμό της Άρσεναλ κι ενώ μάλιστα είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι. Αν μπορέσει να το επαναλάβει φέτος θα έχει ξεπεράσει κάθε όριο υπέρβασης. Και ο προπονητής του λογικά δεν θα μείνει για τέταρτη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας. Θα είναι απίθανο να μην κάνει το όνειρο της καριέρας του πραγματικότητα.

Κα, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, ο δικός του στόχος αυτή τη στιγμή είναι να πάρει κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό και να οδηγήσει όσο πιο μακριά γίνεται την ελληνική ομάδα στις διεθνείς διακρίσεις. Με τον Μαρτίνς στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει 11 προκρίσεις στην Ευρώπη σε αυτή την τριετία. Κι είναι μπροστά του η σπουδαιότερη, αν μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός μεγέθους σαν της Άρσεναλ. Που είναι πια περισσότερο υποψιασμένη. Και που φέτος «καίγεται» να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο, αφού από το δικό της πρωτάθλημα δύσκολα θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Μαρτίνς έχει δηλώσει και κάτι άλλο. Ούτε στην Βραζιλία έχει όνειρο να εργαστεί, ούτε να πάει για τα πετροδόλαρα, ούτε κάτι άλλο θα μπορούσε να τον δελεάσει τόσο πολύ όσο αυτά που έχει πετύχει και που μπορεί να συνεχίσει να κάνει στον Ολυμπιακό. Η Premier League είναι μια άλλη υπόθεση. Κι ο Πέδρο δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θα ήθελε να εργαστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Στο κορυφαίο επίπεδο.

Αν, με τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς μπορέσει και αποκλείσει για δεύτερη στη σειρά σεζόν την Άρσεναλ... αποκλείεται να μη δεχτεί το καλοκαίρι σοβαρή πρόταση από την Premier League. Μην είναι κι από την ίδια την Άρσεναλ...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate