Δήλωση Μπόλονι για το ματς του Ολυμπιακού με Αϊντχόφεν!

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Δήλωση Μπόλονι για το ματς του Ολυμπιακού με Αϊντχόφεν!

Δήλωση Μπόλονι για το ματς του Ολυμπιακού με Αϊντχόφεν!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, δήλωσε μετά τον αγώνα και τη νίκη επί του Ολυμπιακού (2-1) στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα ότι η ομάδα του έδειξε τις δυνατότητές της, παρ' ότι πιέστηκε ασφυκτικά από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ευχήθηκε καλή επιτυχία με τον Αιντχόφεν

Διαβάστε παρακάτω... Πολύ ικανοποιημένος, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο αγώνα (2-1) επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.
 
Για τη νίκη είπε: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Σκέφτομαι τους παίκτες μου και ειδικά εκείνους που δεν μπόρεσαν να είναι στο γήπεδο και εκείνους που δεν ήταν στην εικοσάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και όλους τους παίκτες για τη βοήθειά τους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Αύριο θα είναι και εκείνων η σειρά και η ομάδα θα είναι πιο δυνατή. Είδα ότι έπαιξαν καλά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, συλλογικά ως ομάδα. Θέλω να πω κάτι για τον Ολυμπιακό. Κατανοώ ότι έχουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη τόσο για τους ίδιους όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς καμία σκέψη τούς εύχομαι το καλύτερο. Όσον αφορά τον αγώνα, ζήτησα δύο πράγματα. Να μπορέσουμε να τηρήσουμε στο ματς το πλάνο μας και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Έχω την αίσθηση ότι σε αρκετές περιπτώσεις δεχθήκαμε την κυριαρχία του αντιπάλου, παρ' όλα αυτά ο πυρήνας μας έμεινε καλά οργανωμένος μέχρι τέλους. Ακόμα και στις στιγμές που ο Ολυμπιακός έριξε όλα του τα χαρτιά στο τραπέζι. Σκέφτομαι επίσης όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού όπως και εκείνους που ήρθαν να συζητήσουν μαζί μας και τους δώσαμε χαρά. Θέλω να συνεχίσουν οι οπαδοί μας να μας αγαπάνε με τον ίδιο τρόπο που τους αγαπάμε κι εμείς. Να μας κατανοήσουν όταν κάνουμε και εμείς κάποια λάθη».
 

Για το γρήγορο γκολ τόνισε: «Όλα τα γκολ είναι σημαντικά και ειδικά το δεύτερο που ήταν πολύ σημαντικό. Και βεβαίως δεν ξεχνάω τις αποκρούσεις και τα αντανακλαστικά που είχε ο τερματοφύλακάς μας. Δείξαμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και συγχαίρω όλους τους παίκτες μας».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate