Πως βλέπουν οι στοιχημαντικές το Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν!

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Πως βλέπουν οι στοιχημαντικές το Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν!

Πως βλέπουν οι στοιχημαντικές το Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν!
Τι προβλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τη μεγάλη μάχη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς με τους Ολλανδούς; Διαβάστε παρακάτω...

Σε λιγότερο από 48 ώρες, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη μάχη με την Αϊντχόφεν.

Την Πέμπτη (18/2, 19:55) οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τους Ολλανδούς, στην πρώτη μάχη των δυο ομάδων για τους «32» του Europa League.

Το ευρωπαϊκό… ταξίδι συνεχίζεται για την αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που θέλει να επαναλάβει παλαιότερες επιτυχίες. Άλλωστε, κανείς δεν ξεχνά, την περσινή, αξέχαστη πορεία, με τους «ερυθρολεύκους» να αποκλείουν την Άρσεναλ και να φτάνουν μια… ανάσα από το Final 8 της διοργάνωσης. 
 
Και την εφετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός τα πάει περίφημα στις εγχώριες διοργανώσεις, με τους νταμπλούχους να βαδίζουν προς το 46ο πρωτάθλημά τους. Οι «ερυθρόλευκοι» εχουν ξεφύγει από τους διώκτες τους και ετοιμάζονται για άλλη μια στέψη. 

Από την άλλη, οι Ολλανδοί έρχονται στη χώρα μας, σε όχι και τόσο καλή κατάσταση. Το σύνολο του Σμιντ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου (από τον Άγιαξ), ενώ έχασε βαθμούς και στην έδρα της Ντεν Χααγκ (2-2), με αποτέλεσμα να μείνει στο -6 από την κορυφή και τον Αίαντα.

Την Πέμπτη λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, το τι προβλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τη μεγάλη μάχη του Φαλήρου.

Οι στοιχηματικές προβλέπουν ένα αμφίρροπο ζευγάρι όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ωστόσο, για το πρώτο ματς… φωτογραφίζουν ως φαβορί τον Ολυμπιακό. Η νίκη των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην Αϊντχόφεν «πληρώνει» περίπου 2.05-2.20. Από την άλλη, η νίκη των Ολλανδών, κυμαίνεται περίπου στο 3.40. Παράλληλα, το να κάτσει η… μπίλια στην ισοπαλία, προσφέρεται σε απόδοση 3.50.

Η μάχη του Europa League πλησιάζει για τον Ολυμπιακό, με τις στοιχηματικές να τον… πλασάρουν ως φαβορί κόντρα στην ομάδα του Σμιντ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate