Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο η ΕΠΟ!

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο η ΕΠΟ!

Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο η ΕΠΟ!

Με αυτήν την ΕΠΟ δεν ηρεμείς ποτέ. Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο. Δεν έφταναν όσα έκανε με τον περσινό τελικό του Κυπέλλου, δεν έφταναν όσα έγιναν με την κλήρωση, μετά την αναβολή ήρθε και η προκλητική αλλαγή έδρας για το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός!

Διαβάστε παρακάτω...

Κάπως έτσι, ούτε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣ θα γίνει στη φυσική του έδρα, αλλά ορίστηκε να γίνει στο Αγρίνιο. Και κάπως έτσι εξυπηρετείται και ο Παναθηναϊκός που παίζει τη Δευτέρα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό!

Την ίδια ώρα, πάντως, τα τοπικά ΜΜΕ στα Γιάννενα «φωνάζουν» για το θέμα και κάνουν κι εκείνα λόγο για πρωτοφανές σκάνδαλο!

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων και αφού έκανε χρήση των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες