Αλέρτ: Οι παίκτες της Αϊντχόφεν που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός (vids)

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Αλέρτ: Οι παίκτες της Αϊντχόφεν που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός (vids)

Αλέρτ: Οι παίκτες της Αϊντχόφεν που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός (vids)
Μπορεί η PSV να πηγαίνει με απουσίες στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο εξακολουθεί να έχει παίκτες που χρήζουν προσοχής. 
Διαβάστε παρακάτω... Η ώρα για το σπουδαίο, πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν κοντοζυγώνει, με τον ολλανδικό σύλλογο να κατηφορίζει στην Ελλάδα και το Φάληρο για το πρώτο ματς των «32» του Europa League, όντας σε περίεργη φάση με τρεις γκέλες στα τέσσερα τελευταία ματς.

Ωστόσο η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ παραμένει ασφαλώς επικίνδυνη, ειδικά μεσοεπιθετικά, παρά τις σημαντικές απουσίες των Ιχατάρεν, Μαντουέκε και Γκάκπο.

Εκτός φυσικά του φημισμένου Μάριο Γκέτσε, που μπήκε στην αποστολή προερχόμενος από τραυματισμό, η PSV έχει μπόλικους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν τεράστια προσοχή ενόψει των δύο ματς σε Φάληρο και Αϊντχόφεν.

Ιδού...

Ντόνιελ Μάλεν (22 ετών, επιθετικός)

Προϊόν των ακαδημιών του Άγιαξ, πέρασε μία διετία στην Άρσεναλ μεταξύ 16 και 18 ετών προτού επαναπατριστεί για χάρη της PSV. Από το 2017 μέχρι σήμερα, ο 22χρονος επιθετικός έχει μετρήσει 43 τέρματα σε 93 συμμετοχές και έχει προλάβει να χριστεί και διεθνής, έχοντας ένα γκολ σε έξι ματς με τους «οράνιε».

Την σεζόν 2019/20 είδε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο να τον αφήνει εκτός μάχης για περίπου εννέα μήνες, αν και η οριστική διακοπή της Eredivisie λόγω κορωνοϊού περιόρισε τα ματς που έχασε μόλις στα 19.

Φέτος διάγει εξαιρετική σεζόν δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω του τα ζόρια της προηγούμενης, έχοντας μέχρι τώρα 21 γκολ και επτά ασίστ σε 32 συμμετοχές, ενώ με τα πέντε που έχει πετύχει στους ομίλους του Europa League να τον θέτουν στη 2η θέση των σκόρερ του θεσμού πίσω από τους Πίτσι και Γιαζίτσι, μαζί με τους Νούνιες, Μπέιλι, Γιούλις και Ίσακ.

Κατά καιρούς έχει φιγουράρει στις μεταγραφικές λίστες αρκετών μεγάλων συλλόγων όπως η Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και εσχάτως η Ντόρτμουντ, με το Transfermarkt να τον κοστολογεί αυτήν την στιγμή στα 25 εκατομμύρια ευρώ
 
 
Έραν Ζαχάβι (34 ετών, επιθετικός)

Μπορεί τον Ιούλιο να κλείνει τα 34 του χρόνια, ωστόσο ο Ισραηλινός επιθετικός ανάγκασε τους ανθρώπους της Αϊντχόφεν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του πριν από μερικούς μήνες χάρη στα 230 γκολ που έτυχε τα προηγούμενα επτά χρόνια πρώτα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (127) και εν συνεχεία με την κινέζικη Κουανγκτσόου R&F (103).

Φέτος, αποτελεί συνήθως παρτενέρ του Μάλεν στην επίθεση και έχει μέχρι τώρα οκτώ γκολ και τρεις ασίστ σε 20 αγώνες, νούμερα ελαφρώς μικρά για την έφεσή του στο σκοράρισμα.

Δεν παύει ωστόσο να αποτελεί... killer, έχοντας μάλιστα 23 τέρματα σε 63 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (κυρίως προκριματικά) με τη φανέλα των Χάποελ Τελ Αβίβ (2006-2010), Παλέρμο (2011-2013), Μακάμπι (2013-2016) και εσχάτως PSV. Αξιοσημείωτα τα μακρινά του σουτ, μερικά εκ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και στο παρακάτω βίντεο.

Παράλληλα στο μεταξύ, συνεχίζει να έχει... σουξέ! Πρόσφατα τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Φενερμπαχτσέ τον έχει στα υπόψιν για το καλοκαίρι...
 
 
 
Ντένζελ Ντάμφρις (25 ετών, δεξιός μπακ)

Ο 25χρονος δεξιός μπακ έχει πάρει σπίτι του φανέλα βασικού από τότε που έγινε μέλος της Αϊντχόφεν, το 2018, έχοντας έκτοτε 112 συμμετοχές με 15 γκολ και 18 ασίστ.

Αρχηγός εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και αρκετά γρήγορος για το ύψος του (1.89), ο Ολλανδός αμυντικός αποτελεί εγγύηση στο δεξί άκρο και δεν είναι τυχαία ένας από τους ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη μεταγραφική αξία στο ρόστερ του συλλόγου, πάντα σύμφωνα με το Transfermarkt, που τον κοστολογεί στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Φέτος, έχει συμμετάσχει σε 29 αγώνες της PSV και έχει καταγράψει τρία τέρματα και επτά ασίστ, ενώ έχει «κιτρινιστεί» και επτά φορές.
Στο παρελθόν έχει περάσει και από τις Σπάρτα Ρότερνταμ και Χέρενφεϊν, ενώ σε εθνικό εκπροσώπησε την... Αρούμπα, από την οποία κατάγεται, το 2014, προτού παίξει με Κ-20 και Κ-21 Ολλανδίας. Εντέλει, από το 2018, αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας των «οράνιε», έχοντας μετρήσει 11 συμμετοχές. 
 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Πηγή
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate