Βινάγκρε: Ούτε Μπράγκα! Ξέπεσε σε αδύναμη ομάδα!

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Βινάγκρε: Ούτε Μπράγκα! Ξέπεσε σε αδύναμη ομάδα!

Βινάγκρε: Ούτε Μπράγκα! Ξέπεσε σε αδύναμη ομάδα!

Για την Μπράγκα ήταν έτοιμος ο Ρούμπεν Βινάγκρε αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ο Πορτογάλος αριστερός ακραίος αμυντικός θα συνεχίσει στην Φαμαλικάο!

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε που πέρασε αλλά δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό, επιστρέφει στην Πορτογαλία αλλά όχι για να παίξει στην Μπράγκα αλλά στην Φαμαλικάο!

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, που είχε παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Γουλβς, δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες και για αυτό τον λόγο εδώ και καιρό ψάχνεται για να γυρίσει στην πατρίδα του.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών τον ήθελαν μια ανάσα από την Μπράγκα, που είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η O Jogo, όμως η συμφωνία με την Μπράγκα...χάλασε την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα ο Βινάγκρε να κοιτάξει άλλες επιλογές που είχε για να παίξει στην πατρίδα του ως δανεικός. Τελικά αυτή η επιλογή είναι η Φαμαλικάο που επίσης παίζει στην πρώτη κατηγορία.

Βέβαια η διαφορά είναι πως η Μπράγκα όπως είπαμε και παραπάνω βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενώ η Φαμαλικάο είναι αυτή τη στιγμή στην 13η θέση μια...ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη, με μόλις δυο νίκες σε 12 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, πέντε ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate