Βινάγκρε: Άλλος στον Ολυμπιακό.. άλλος στην Φαμαλικάο

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Βινάγκρε: Άλλος στον Ολυμπιακό.. άλλος στην Φαμαλικάο

Βινάγκρε:  Άλλος στον Ολυμπιακό.. άλλος στην Φαμαλικάο

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε στον Ολυμπιακό παραπονιόταν για ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά στη Φαμαλικάο είναι στη βασική ενδεκάδα για το παιχνίδι με την Πόρτο.

Διαβάστε παρακάτω...

Πέρασε από τον Ολυμπιακό και δεν… ακούμπησε. Τον Ρούμπεν Βινάγκρε όλοι θα τον θυμούνται ως μία από τις πιο αποτυχημένες κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά. Ο Πορτογάλος μπακ δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό ήταν απόλυτα λογικό να φύγει από την Ελλάδα.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ που ανήκει στη Γουλβς, αλλά συνεχίζει την καριέρα του στη Φαμαλικάο με τη μορφή του δανεισμού. Ο Βινάγκρε ποτέ δεν έγινε μέρος της ομάδας του Πειραιά παρά το γεγονός ότι του έδειχνε εμπιστοσύνη ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η Φαμαλικάο φέτος βρίσκεται στην τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και στις 23:00 υποδέχεται την Πόρτο. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε αν και βρίσκεται λίγες ημέρες στη νέα του ομάδα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα.

Με τον Ολυμπιακό όλους αυτούς τους μήνες έπαιξε δύο φορές βασικός και μάλιστα τη μία έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Το φοβερό με τον νεαρό αριστερό μπακ είναι ότι όσο βρισκόταν στην ομάδα του Πειραιά παραπονιόταν για ενοχλήσεις στον αστράγαλο του.

Έμενε συνεχώς εκτός προπονήσεων λέγοντας ότι πονάει το πόδι του. Μέχρι και ειδικά άδεια του δόθηκε να πάει στην πατρίδα του, αλλά για το θέμα αλλά και πάλι γύρισε και πονούσε. Στη Φαμαλικάο παίζει αμέσως βασικός ο νεαρός μπακ που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate