Βιλερμπάν-Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών!

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Βιλερμπάν-Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών!

Βιλερμπάν-Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών!
Σλούκας, ΜακΚίσικ και Μάρτιν ξεχώρισαν στη νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν στη Γαλλία. Διαβάστε παρακάτω... Αν και συνολικά δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και φλέρταρε με μια καταστροφική δεύτερη ήττα από τη Βιλερμπάν, ο Ολυμπιακός… επέζησε στο «Αστρομπάλ» με 101-93 στην παράταση. Σλούκας, ΜακΚίσικ και Μάρτιν ήταν αυτοί που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Άαρον Χάρισον (7): Πολύτιμη η συνεισφορά του. Αν και δεν άρχισε καλά το ματς, ούτε ήταν σε σπουδαία επιθετική μέρα, είχε μεγάλη συμβολή για τη νίκη. Πέτυχε πόντους και έβγαλε άμυνες σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Βασίλης Σπανούλης (2): Σε κακό φεγγάρι ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Με εξαίρεση ένα τρίποντο, δεν πρόσφερε ποιοτικά λεπτά από τον πάγκο. Υπέπεσε σε τρία λάθη και δεν μπόρεσε να μπει ξανά στο πνεύμα του αγώνα. Η προσαρμογή στον πιο περιορισμένο ρόλο του δεν είναι εύκολη υπόθεση για έναν παίκτη που έχει μάθει να είναι πρωταγωνιστής.

Κώστας Σλούκας (9): Άρχισε το ματς ιδανικά, με 4 πόντους και ισάριθμες ασίστ στην πρώτη περίοδο, μετά… χάθηκε αλλά στο φινάλε έδειξε ότι είναι ο ηγέτης της νέας εποχής. Ανέλαβε δράση, πέτυχε μεγάλα καλάθια και φυσικά το σουτ στην εκπνοή που κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Πρέπει να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση, γιατί όποτε έχει πετύχει φέτος 20+ πόντους ο Ολυμπιακός δεν χάνει.

Χασάν Μάρτιν (9): Πολύ καλή εμφάνιση για τον μακράν του δεύτερου πιο αξιόπιστο ψηλό του Ολυμπιακού. Αν και προερχόταν από τραυματισμό και υπέστη… νέο στη διάρκεια του αγώνα, πάλεψε με τα θηρία, πέτυχε 15 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ κι είχε 4 κλεψίματα. Η απουσία του Φαλ βοήθησε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με την έλλειψη ύψους.

Σάσα Βεζένκοφ (5): Αν και ήταν πολύ μακριά από τα επιθετικά του στάνταρ μένοντας στο… μηδέν με 0/5 σουτ, έγινε επιδραστικός μέσα από την άμυνα. Βοήθησε στα ριμπάουντ και με τα μακριά του χέρια έβγαλε άμυνες με τάπες και deflections που ήταν πολύτιμες στο τέλος. Γι’ αυτό του αξίζει η… βάση.

Γιώργος Πρίντεζης (6): Έδωσε επιθετικές λύσεις, αλλά η αστοχία του στις βολές φέτος είναι εκνευριστική (οριακά πάνω από το 50%) και επιζήμια σε τόσο κλειστά ματς. Πάλεψε στην άμυνα, αλλά απέναντι σε νεότερους και αθλητικότερους αντιπάλους είχε προβλήματα.

Λιβιό Ζαν Σαρλ (2): Πέρασε και δεν ακούμπησε. Κόντρα στην παλιά του ομάδα ήταν εμφανώς εκτός κλίματος αγώνα και δεν έδωσε βοήθειες στη front line. Πρέπει να συνέλθει γιατί έχει καιρό να αποδώσει καλά.

Τσαρλς Τζένκινς (6): Έδωσε τις κλασικές μάχες του στην άμυνα, πέτυχε και έξι πόντους εκτός προγράμματος. Δικαιωματικά έκανε season high σε λεπτά συμμετοχής (24:27).

Οκτάβιους Έλις (6): Μέτρια η παρουσία του. Αυτή τη φορά δεν είχε να αντιμετωπίσει το «σκιάχτρο» του Φαλ, αλλά έχασε πολλές μάχες κοντά στο καλάθι. Στην επίθεση αξιοποίησε τις πάρε-βάλε πάσες του Σλούκα, αλλά ο Ολυμπιακός περιμένει περισσότερα από αυτόν.

Σακίλ ΜακΚίσικ (9): Η πιο γεμάτη φετινή του εμφάνιση. Παρότι δεν απέφυγε τα λάθη και τα συνήθη… γιουρούσια του, κράτησε όρθια την ομάδα του στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου με τις διεισδύσεις του και ήταν από τους ελάχιστους παίκτες που μπορούσαν να κοιτάξουν στα μάτια από αθλητικά προσόντα τους αντιπάλους.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate