Τσίκινης: «Δεν υπάρχει παράβαση στον Σεμέδο, πέναλτι στον Μπουχαλάκη, κανονικό το γκολ»

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Τσίκινης: «Δεν υπάρχει παράβαση στον Σεμέδο, πέναλτι στον Μπουχαλάκη, κανονικό το γκολ»

Τσίκινης: «Δεν υπάρχει παράβαση στον Σεμέδο, πέναλτι στον Μπουχαλάκη, κανονικό το γκολ»
Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει τις φάσεις της αναμέτρησης στο Περιστέρι, μεταξύ Ατρομήτου και Ολυμπιακού, αποκλειστικά στο Thrylos24.gr. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εκτός έδρας εμπόδιο του Ατρομήτου στο Περιστέρι και ο γνωστός πρώην διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης, σχολίασε στο Thrylos24.gr αποκλειστικά, τις φάσεις του ματς. Ο ίδιος σχολίασε πως ο διαιτητής Τσαγκαράκης λανθασμένα δεν έδωσε πέναλτι στον Μπουχαλάκη και λανθασμένα δεν έγινε και χρήση του VAR. Ως προς τη φάση με τον Σεμέδο και το χέρι που ζητά ο Ατρόμητος, ο κ. Τσίκινης είναι κατηγορηματικός, πως δεν υπάρχει παράβαση.

Επιπλέον, ανέφερε πως λανθασμένα δε δόθηκαν κόκκινες κάρτες το χτύπημα του Μπα και εκείνο πάνω στον Ανδρούτσο με τα δύο πόδια.

Δείτε τα όσα είπε αποκλειστικά στο Thrylos24.gr ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης: 

Για τη φάση που ο Ατρόμητος ζητά πέναλτι: «Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις, διαιτητής ο κ. Τσαγκαράκης. Καταρχήν το πέναλτι που ζητάει επίμονα ο Ατρόμητος σε χέρι του Σεμέδο δεν υπάρχει παράβαση, διότι το χέρι είναι σε τέτοιο σημείο του παίκτη, που έχει γυρισμένη την πλάτη δεν έχει καμία άποψη το τι συμβαίνει στο γήπεδο, είναι πάρα πολύ κοντινή απόσταση από την κεφαλιά που έρχεται από τον συμπαίκτη του. Δεν υπάρχει χρόνος αντίδρασης. Οπότε δεν θεωρείται παράβαση. Το χέρι είναι σχεδόν ακαριαίο, σωστά δε δίνεται πέναλτι».

Για τη φάση του Μπουχαλάκη που ζητά ο Ολυμπιακός πέναλτι: «Στη δεύτερη αμφισβητούμενη φάση στην οποία ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός, είναι μια πτώση του Μπουχαλάκη, υπάρχει τράβηγμα και θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε γύρισμα που γίνεται από τον Ελ Αραμπί. Κακώς δε δόθηκε παράβαση πέναλτι και δεν έγινε χρήση του VAR».

Για το μαρκάρισμα πάνω στον Ανδρούτσο: «Επίσης σε ένα μαρκάρισμα που γίνεται στον Ανδρούτσο. Το μαρκάρισμα γίνεται με τις τάπες, με τα δύο πόδια, υπάρχει παράβαση για κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής κακώς δεν τη δίνει στον παίκτη του Ατρομήτου».

Για το τέρμα που σημείωσε ο Ολυμπιακός με τον Μπρούμα: «Το γκολ του Ολυμπιακού είναι κανονικό, ο Μπρούμα κλέβει την μπάλα χωρίς να υπάρχει καμία παράβαση, ένα τζαρτζάρισμα υπάρχει. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού. Σωστά δίνει τη συνέχεια στο παιχνίδι ο διαιτητής και σωστά μετράει το τέρμα του Ολυμπιακού».

Για την φάση με τον Μπά: «Θα μπορούσε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού, τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος μαρκάρει εκτός φάσης θα λέγαμε, με το πόδι του διότι παιζόταν πιο πολύ για να χτυπήσει, παρά να πάρει την μπάλα. Άρα θα μπορούσε να δοθεί μια κόκκινη κάρτα στον Μπα».

Το σχόλιό του για τη συνολική διαιτησία σήμερα από τον Τσαγκαράκη: 

«Γενικότερα η διαιτησία δεν ήταν καλή. Εκατέρωθεν είχε πολλά προβλήματα, όμως σε καμία περίπτωση δεν είχε διαμόρφωση του αποτελέσματος από τα σφυρίγματα του διαιτητή Τσαγκαράκη».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες