Τρεις πιτσιρικάδες στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Τρεις πιτσιρικάδες στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Τρεις πιτσιρικάδες στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό τρία παιδιά από την Ακαδημία του συλλόγου.

Διαβάστε παρακάτω... Στο Αγρίνιο δοκιμάζεται την Τετάρτη (20/1) ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο Ελλάδας τον Παναιτωλικό. Για την ομάδα του Πειραιά θέλει την κατάκτηση και αυτού του τροπαίου και φυσικά αυτό το παιχνίδι δεν τους αφήνει καθόλου αδιάφορους. Είναι, ωστόσο και μία καλή ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να δει κάποια παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει το βλέμμα του στραμμένο στα τμήματα υποδομής και θεωρεί ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στον Ρέντη.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (18/1) ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην πρώτη τρία παιδιά από την Ακαδημία. Ο ένας από αυτούς είναι ο Τάσος Τσέλιος, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 14/10/2002 και είναι ύψους 172 εκατοστά. Ο μικρός αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και είναι ένα παιδί που κάνει εξαιρετική σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Τσέλιος είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όταν η ομάδα του Πειραιά αντιμετώπιζε σημαντικές απουσίες.

Ο Χρήστος Λιάτσος έχει γεννηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2003 και είναι αμυντικός. Ο μικρός έχει συστηθεί στο κοινό, αφού ήδη έχει προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πέρσι τέτοια εποχή στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα ο Λιάτσος πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο μικρός θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που υπάρχουν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και ένα παιδί που μπορεί να έχει τρομερή εξέλιξη στο μέλλον.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Γιάννης Χριστοφιλόπουλος, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 17 Ιουλίου του 2003 και είναι κεντρικός αμυντικός. Ο μικρός αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και με τον Ολυμπιακό έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Στους "κυανέρυθρους" ήταν αρχηγός της Κ17 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Έχει ύψος 1.86μ. και είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει εξίσου το ίδιο καλά και με τα δύο πόδια, ενώ είναι και γρήγορος. Στη σημερινή (19/1) προπόνηση που θα είναι η τελευταία πριν την αναχώρηση για το Αγρίνιο ο Μαρτίνς αναμένεται να πάρει κι άλλους ποδοσφαιριστές.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate