Γιάγια Τουρέ - Αγγλία: Ανέλαβε πόστο προπονητή ακαδημιών!

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Γιάγια Τουρέ - Αγγλία: Ανέλαβε πόστο προπονητή ακαδημιών!

Γιάγια Τουρέ - Αγγλία: Ανέλαβε πόστο προπονητή ακαδημιών!
 Πόστο στις ακαδημίες της ΚΠΡ έχει αναλάβει ο Γιαγιά Τουρέ, καθώς προσλήφθηκε για προπονητής των νεαρών παικτών της αγγλικής ομάδας. Διαβάστε παρακάτω...

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της προπονητικής ποδοσφαίρου κάνει ο Γιαγιά Τουρέ ο οποίος έχει αναλάβει πόστο στις ακαδημίες της ΚΠΡ να κοουτσάρει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του αγγλικού συλλόγου. Ο Ιβοριανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Θέλω να βρίσκομαι έξω στο γρασίδι, αλληλοεπιδρώντας με άλλους ανθρώπους, ανταλλάσσοντας ιδέες. Ήμουνα πολύ τυχερός που ο Chris Ramsey μου έδωσε την ευκαιρία να το κάνω αυτό στην ΚΠΡ.

Γνωρίζω ότι πρέπει να μάθω τα πάντα και να δουλέψω. Είναι όλα μέρος του ταξιδιού και είναι πράγματι όλα σημαντικά. Εδώ στην ΚΠΡ βλέπω καλούς προπονητές εν ώρα εργασίας και μαθαίνω από αυτούς.  Ο Λες Φέρντιναντ ήταν σπουδαίος, δίνοντας μου την ευκαιρία να δω αυτούς τους προπονητές εν δράσει.

Με έσπρωξαν να μάθω και μου έδειξαν τι χρειάζεται να κάνεις διαφορετικά, ούτως ώστε να είσαι ένας προπονητής υψηλού επιπέδου»
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες