Από τον Ολυμπιακό στη Σαουδική Αραβία ο Σουντανί

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Από τον Ολυμπιακό στη Σαουδική Αραβία ο Σουντανί

Από τον Ολυμπιακό στη Σαουδική Αραβία ο Σουντανί

Ο Χιλάλ Σουντανί θα συνεχίσει την καριέρα του μετά τον Ολυμπιακό στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Φατέχ.

Στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Φατέχ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά το συναινετικό διαζύγιο των δύο πλευρών.

Ο Αλγερινός κατά την παρουσία του στο Μεγάλο Λιμάνι τραυματίστηκε δύο φορές στο γόνατό του με αποτέλεσμα να χάσει πολύ χρόνο και να μην προσφέρει όσα θα ήθελε στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω...

Πλέον θα συνεχίσει στην Αλ Φατέχ, ομάδα που βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Σουντανί ενημερώθηκε στις 25 Ιανουαρίου από τον Ολυμπιακό, για την απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ στον Ρέντη.

Στον Ολυμπιακό, ο 33χρονος επιθετικός πήγε το καλοκαίρι του 2019 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και συνολικά έπαιξε με την ερυθρόλευκη φανέλα σε 31 αγώνες, με 9 γκολ και 5 ασίστ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate