Σκέψεις Μαρτίνς - Εκπλήξεις με Ρέαμπτσουκ & Τζολάκη;

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Σκέψεις Μαρτίνς - Εκπλήξεις με Ρέαμπτσουκ & Τζολάκη;

Σκέψεις Μαρτίνς - Εκπλήξεις με Ρέαμπτσουκ & Τζολάκη;
Ο Πέδρο Μαρτίνς, σίγουρα έχει ως σκέψη στο μυαλό του για το αυριανό ματς, τη συμμετοχή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο βασικό σχήμα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός, σήμερα το μεσημέρι, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Σίγουρα, ένας απ’ τους παίκτες που θέλουμε όλοι να δούμε… παραπάνω, είναι κι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου βρίσκεται λίγες ημέρες στην Ελλάδα, πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στην Τρίπολη, επί του Αστέρα, καθώς έκανε το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα», αντικαθιστώντας τον Χοσέ Χολέμπας στο 85’.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όμως, σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο, να τον ρίξει στη «μάχη» από την αρχή, ώστε να πάρει παιχνίδι να εγκλιματιστεί και γρηγορότερα, σε ένα ματς στο οποίο θα δούμε ένα εκτενές ροτέισον. Όμως, η τελική επιλογή ανήκει στον Πορτογάλο.

Προορίζεται για βασικός ο Τζολάκης!

 Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ζοσέ Σα, δίνοντας ουσιαστικά τα γάντια βασικού στον νεαρό Κωνσταντίνο Τζολάκη για το ματς του Αγρινίου. 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση επί του Παναιτωλικού (09/01, 19:30). Όπως επίσης γνωστοποιήθηκε και η αποστολή των Πειραιωτών, με τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας μας, Ζοσέ Σα, να είναι εκτός αυτής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου, Πέδρο Μαρτίνς, ουσιαστικά θέλησε να ξεκουράσει τον συμπατριώτη του κίπερ, δίνοντας ουσιαστικά το χρίσμα για το αυριανό ματς, στον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να πάρει τη θέση κάτω απ’ τα δοκάρια, σε μια ενδεκάδα που σίγουρα θα είναι αρκετά ανανεωμένη με εκτενές ροτέισον.

Φτάνει μόνο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να δείξει δείγμα του ταλέντου του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate