"Σειρήνες" από Άντερλεχτ για Λοβέρα

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

"Σειρήνες" από Άντερλεχτ για Λοβέρα

"Σειρήνες" από Άντερλεχτ για Λοβέρα
H Αντερλεχτ θέλει να κάνει δικό της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!Διαβάστε παρακάτω...

Στο “μικροσκόπιο” της Αντερλεχτ βρίσκεται ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα!

Ο νεαρός (γεννημένος στις 09/03/1999) μεσοεπιθετικός δεν έχει πάρει σε καμία περίπτωση τον χρόνο που θα ήθελε στον Ολυμπιακό, όμως το ταλέντο του αποτελεί λόγο ώστε πολύ σημαντικές ομάδες να ενδιαφέρονται και να κινούνται για την απόκτησή του.

Οπως αναφέρει το to10.gr, η Αντερλεχτ έχει απλώσει τα δίχτυα της για τον τον 21χρονο Αργεντινό και όπως αναφέρεται οι Βέλγοι έχουν κινηθεί ήδη επίσημα και έχουν έρθει σε επικοινωνία με την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Στόχος των “μωβ” είναι ωστόσο να αποκτήσουν τον Μάξι ως δανεικό έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις φαίνεται να βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα αναμένεται να υπάρξει οριστική απόφαση για το μέλλον του Λοβέρα. Και το σενάριο ο Ολυμπιακός να δώσει το “ΟΚ” στην πρόταση των Βέλγων είναι αρκετά πιθανό. Ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται ότι ο τεχνικός των Βέλγων, Βενσάν Κομπανί, τον υπολογίζει και θέλει να του δώσει παιχνίδια.

Για την ώρα πάντως, συμφωνία δεν υπάρχει, με το περιβάλλον του τεχνικού διευθυντή της Αντερλεχτ, Πίτερ Βερμπέκε, να επισημαίνει ότι η ομάδα του θα επιμείνει, καθώς επιθυμεί την απόκτηση του Μάξι και υπάρχει η άποψη ότι μπορεί να βοηθήσει αυτό το εξάμηνο, αλλά και να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι, εάν η οψιόν αγοράς είναι σε επίπεδα που να μπορεί να καλύψει.

Ο Ολυμπιακός πάντως θέλει να βρει ομάδα στον Λοβέρα, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μπορέσει να εξελιχθεί. Για αυτό, ακόμη κι αν δεν γίνει αποδεκτή η πρόταση της Αντερλεχτ, θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate