Ακραίο σχόλιο! Ρεσιτάλ…δημοκρατίας από τον Τάσο Κάκο!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ακραίο σχόλιο! Ρεσιτάλ…δημοκρατίας από τον Τάσο Κάκο!

Ακραίο σχόλιο! Ρεσιτάλ…δημοκρατίας από τον Τάσο Κάκο!
Το ακούσαμε και αυτό από τον Τάσο Κάκο, ότι όσοι δεν έχουμε παίξει μπάλα ή δεν είμασταν διαιτητές να μην μιλάμε για αμφισβητούμενες φάσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Πολλά περίεργα ακούμε κάθε μέρα να λέγονται και να συμβαίνουν είναι η αλήθεια, αλλά αυτό που ειπώθηκε στην χθεσινή εκπομπή Total Football του Open μπορούμε να πούμε πως δεν περιμέναμε να το ακούσουμε!

Συγκεκριμένα ο Τάσος Κάκος ακύρωσε άλλο ένα γκολ του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα με τον Βασίλη Βέργη να εκφράζει την διαφωνία του στον πρώην διαιτητή, λέγοντας πως είναι κανονική η φάση.

Ο Κάκος αμέσως μετά έδωσε ρεσιτάλ δημοκρατικού διαλόγου, καθώς είπε ότι όποιος δεν είναι διαιτητής ή δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για αμφισβητούμενες φάσεις και η άποψη του δεν είναι βαρύνουσα. Δηλαδή τι νόμιζε ο Κάκος, επειδή το είπε αυτός, πρέπει όλοι να συμφωνούμε και μην βγάζουμε άχνα!

Όχι, κύριε…αμισθί. Αν δεν μπορείς να δεχτείς μια κριτική για την γνώμη σου, καλύτερα να κάνεις εκπομπή μόνος σου, χωρίς δημοσιογράφους, για να μην διαφωνεί κανείς μαζί σου. Αν θες κιόλας γράψε ότι απαγορεύεται να την δουν όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο στην ζωή τους ή δεν ήταν διαιτητές!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate