Ραφίνια: «Είχα επαφή με τη Σάλκε»

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Ραφίνια: «Είχα επαφή με τη Σάλκε»

Ραφίνια: «Είχα επαφή με τη Σάλκε»

Ο Ραφίνια με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τα όσα γράφτηκαν στη Γερμανία, αφού παραδέχτηκε πως είχε επαφή με την πρώην ομάδα του, τη Σάλκε.

Διαβάστε παρακάτω... Με σημερινό της δημοσίευμα η Bild αποκάλυψε ότι η Σάλκε έχει έρθει σε επαφή με τον Ραφίνια προκειμένου να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα ο μπακ του Ολυμπιακού. Λίγη ώρα αργότερα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή τόνισε ότι ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ότι δεν θέλει να σχολιάσει κάτι επί του θέματος.

Ο 35χρονος μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας το βράδυ της Παρασκευής μίλησε στη Bild και επιβεβαίωσε ότι υπήρξε επαφή με την πρώην ομάδα του. Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά.

«Γνωρίζω τις σκέψεις της Σάλκε και τον σύλλογο εξαιρετικά, η ομάδα είναι στην καρδιά μου», είπε ο Ραφίνια, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σάλκε την πενταετία 2005-2010 και στη συνέχεια έφυγε για τη Μπάγερν Μονάχου.

Συνεχίζοντας ο δεξιός μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας παραδέχτηκε ότι υπήρξε επαφή με τη Σάλκε, αλλά είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και δεν σκέφτεται να φύγει. «Υπήρξε επαφή με τη Σάλκε πρόσφατα. Έχω αρκετούς φίλους εκεί. Αλλά είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και είμαι πολύ χαρούμενος εκεί».

Κατά τα άλλα θυμίζουμε ότι η Σάλκε είχε προσεγγίσει τον Ραφίνια και το καλοκαίρι όταν ο Ολυμπιακός τον πήρε από τη Φλαμένγκο. Τότε ο Βραζιλιάνος μπακ είχε προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας και όχι να επιστρέψει στη Bundesliga.

Να επισημάνουμε ακόμα το απόγευμα της Παρασκευής με διαρροή στο γερμανικό Τύπο διέψευσε ότι είχε επαφή με τον Ραφίνια. Το κλαμπ τόνισε ακόμη ότι δεν σκοπεύει να αποκτήσει τον μπακ των Πειραιωτών.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate