Πρώτα ονόματα για εξτρέμ και δεξί μπακ! (vids)

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Πρώτα ονόματα για εξτρέμ και δεξί μπακ! (vids)

Πρώτα ονόματα για εξτρέμ και δεξί μπακ! (vids)

Με το που έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει, υπό προϋποθέσεις, να βρει έναν εξτρέμ και ένα ακόμη δεξί μπακ, στην Πορτογαλία έβγαλαν και τα πρώτα ονόματα, τα οποία μάλιστα είχαν ακουστεί για άλλες ομάδες στην Ελλάδα.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Στέφαν Ριστόφσκι, ο οποίος είναι δεξί μπακ και παίζει στην Σπόρτινγκ και για τον Καμίλ Γκροσίτσκι ο οποίος είναι εξτρέμ και παίζει στην Γουέστ Μπρομ.

Ο Ριστόφσκι είναι 28 ετών, Σκοπιανός, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, όμως από τον Σεπτέμβριο δεν έχει συμμετοχή. Στην Σπόρτινγκ έχει αγωνιστεί 82 φορές τα προηγούμενα χρόνια, ενώ είναι και 60 φορές διεθνής. Ο παίκτης είχε προταθεί στην ΑΕΚ, με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Ο Γκροσίτσκι είναι 32 ετών, Πολωνός και παλαιότερα είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό. Εχει 80 συμμετοχές και 17 γκολ στην Εθνική Πολωνίας, πορεία σε Σίβασπορ (104 ματς, 16 γκολ, 26 ασίστ), Ρεν (92 ματς, 15 γκολ, 13 ασίστ), Χαλ Σίτι (123 ματς, 26 γκολ, 27 ασίστ) και Γουέστ Μπρομ (19 ματς, 1 γκολ, 5 ασίστ). Εχει προταθεί ως ελεύθερος με προοπτική συμβολαίου 6 μηνών και ανανέωση για έναν χρόνο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate