Στο μικροσκόπιο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού πρωταθλητής της Premier League!

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Στο μικροσκόπιο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού πρωταθλητής της Premier League!

Στο μικροσκόπιο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού πρωταθλητής της Premier League!
Όσο πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, τόσο περισσότερα ονόματα θα ακούγονται για τις ομάδες που έχουν ελλείψεις ή θεωρούν οι μάνατζερ ότι οι πελάτες τους ταιριάζουν σε αυτές.Διαβάστε παρακάτω... Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσέλσι που δεν υπολογίζει εδώ και… δύο χρόνια τον Άγγλο διεθνή χαφ, Ντάνι Ντρινκγουότερ, τον έχει προτείνει σε όλη την Ευρώπη και σε αρκετές ομάδες στην Ασία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή.
 
Σάιτ του Παναθηναϊκού αναφέρει ότι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Άνθρωπος της Τσέλσι με καλές συνδέσεις στη γαλλική αγορά τον πρότεινε τόσο στον Παναθηναϊκό (Πιερ Ντρεοσί), όσο και στον Ολυμπιακό (Κριστιάν Καρεμπέ), δύο ονόματα που είναι ευρέως γνωστά στη ποδοσφαιρική πιάτσα. 
 
svg%3E

Η αλήθεια είναι πως ο Ντρεοσί γνωρίζει πως ο 30χρονος χαφ θα ανέβαζε επίπεδο τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, ωστόσο παρά την… έκπτωση της Τσέλσι (καλύπτει το 50% του συμβολαίου του για να τον παραχωρήσει δανεικό ως το καλοκαίρι) τα… κουκιά δεν έβγαιναν για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός μπορούσε να καλύψει -με υπέρβαση- ως και 300.000 ευρώ σε συμβόλαιο χαφ ως το καλοκαίρι, ποσό που απέχει αρκετά από το 1,2 εκ. ευρώ που έμενε «ακάλυπτο» από το συμβόλαιο του Άγγλου ως το τέλος της χρονιάς.

Αλλά στον Ολυμπιακού θα μπορούσαν να δώσουν αυτό το ποσό.. όμως η ερώτηση είναι... θα ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με την περίπτωση του; 

Να σημειώσουμε ότι ο Άγγλος μέσος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία το 2016 είχε συγκλονίσει την Αγγλία, αλλά και όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο όταν κατέκτησε την Premier League. Ο Ντρινκγουότερ με τον Ενγκολό Καντέ έκαναν φοβερή δουλειά στο κέντρο της ομάδας με αποτέλεσμα και οι δύο να πάρουν μεταγραφή για την Τσέλσι. Όμως, μόνο ο Καντέ έχει καταφέρει να αξιοποιήσει το άλμα στην ομάδα του Λονδίνου.

Αντίθετα, ο Ντρινκγουότερ, που έφτασε μέχρι και την Εθνική Αγγλίας, έχει παροπλιστεί. Φέτος, έχει κάνει μόλις 3 συμμετοχές με τις «ρεζέρβες» της Τσέλσι, ενώ έχει αγωνιστεί και μία φορά στο League Cup. Ένας φτωχός απολογισμός για τον 31χρονο διεθνή μέσο.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate