Premier league: Συνδέουν Ολυμπιακό με Λέστερ-Σλιμανί

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Premier league: Συνδέουν Ολυμπιακό με Λέστερ-Σλιμανί

Premier league: Συνδέουν Ολυμπιακό με Λέστερ-Σλιμανί
Σλιμανί Ολυμπιακός: Γαλλικά και αγγλικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τους «ερυθρόλευκους» σε σενάρια για το μέλλον του επιθετικού της Λέστερ. Διαβάστε παρακάτω...

Για τον Ισλάμ Σλιμανί και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού γράφουν γαλλικά και αγγλικά Μέσα. Ο 32χρονος επιθετικός ανήκει στη Λέστερ, αλλά έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά στην Premier League με τη φανέλα της φέτος. Την ίδια ώρα έχει αγωνιστεί άλλες δύο φορές στην Premier League 2, κάτι που δείχνει ότι δεν είναι σχεδόν καθόλου στα πλάνα της αγγλικής ομάδας.

Στην περίπτωση του Σλιμανί αναφέρεται η Live Sport. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Σε Γαλλία και Αγγλία εξακολουθούν να εμπλέκουν τον Σλιμανί με τον Ολυμπιακό, παρόλο που ο Αλγερινός επιθετικός της Λέστερ φέρεται να έχει δεχτεί κρούσεις από τις Λιόν, Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν». 
 
 

Ο Σλιμανί είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, θα μπορούσε να βοηθήσει όλες τις ομάδες αν προσαρμοζόταν στο περιβάλλον τους, αλλά μάλλον αυτά τα σενάρια για τον Ολυμπιακό είναι τραβηγμένα. Ειδικά, από την στιγμή που ο Αλγερινός φορ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες.

Ο Σλιμανί έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λέστερ, Νιούκαστλ, Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, σύμφωνα με το Transfermarkt, φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, για τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές του έχει δεχτεί βολιδοσκοπήσεις ο Ολυμπιακός τις τελευταίες εβδομάδες από ξένες ομάδες. Εκπρόσωποι ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν ρωτήσει τους Πειραιώτες αν παραχωρούνται τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με ποιο καθεστώς και με τι ποσό ορισμένοι ποδοσφαιριστές του. Σύμφωνα με τη Live Sport, πρόκειται για τους Σισέ, Σεμέδο, Σα, Λοβέρα και Κάιπερς. Οι κρούσεις, δηλαδή δεν αφορούν για την ώρα τους Ελ Αραμπί και Καμαρά, παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες. 

Σε ό, τι αφορά πάντως τον Σισέ, η Νις που είχε ενδιαφερθεί, πήρε δανεικό τον Σαλιμπά από την Άρσεναλ, ενώ προσπαθεί να κλείσει και τον Σακό από την Κρίσταλ Πάλας. Αν το πετύχει, δύσκολα θα κινηθεί και για τον παίκτη των Πειραιωτών. Σχετικά με τις βολιδοσκοπήσεις για Σεμέδο και Σα δεν έχει διαρρεύσει κάτι, για τον Λοβέρα υπάρχουν συζητήσεις με την Άντερλεχτ για εξάμηνο δανεισμό, ενώ τον Κάιπερς τον θέλουν Αζαξιό, Λάρισα αλλά και βελγικές ομάδες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate