Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν για Μαρτίνς

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν για Μαρτίνς

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν για Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό δήλωσε ικανοποιημένος από αρκετούς ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε παρακάτω... Με πολλές αλλαγές έπαιξε στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-0 του Παναιτωλικού και ουσιαστικά να τελειώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και έκανε ειδική αναφορά στον Ανδρούτσο.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το τι κρατάει από αυτό το παιχνίδι: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από ο αγωνιστικό πνεύμα και τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες. Υπήρχαν παίκτες που δεν είχαν πολλά παιχνίδια όμως σήμερα φώναξαν το είναι εδώ και θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν όλα τα παιδιά. Μπορεί το αποτέλεσμα να δείχνει ότι ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν εμείς το κάναμε να φαίνεται.

Για το ποιους ξεχώρισε: Συνολικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο Αβραάμ έδειξε μία υπέροχη απόδοση. Είναι ο μεγάλος μας αρχηγός. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Ανδρούτσο και τον Χολέμπας. Είμαι ικανοποιημένος απ' όλη την ομάδα. Ήμασταν σοβαροί και συμπαγείς. Και είμαι ευχαριστημένος απ' όλη την ομάδα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate