#Πληροφοριοδότης: Παρασκήνιο, άδικη επίθεση της ΑΕΚ στον Παπασταθόπουλο!

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

#Πληροφοριοδότης: Παρασκήνιο, άδικη επίθεση της ΑΕΚ στον Παπασταθόπουλο!

#Πληροφοριοδότης: Παρασκήνιο, άδικη επίθεση της ΑΕΚ στον Παπασταθόπουλο!
| #ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ |
Αλήθειες - Παρασκήνιο: Άδικη η επίθεση της ΑΕΚ στον Παπασταθόπουλο!Διαβάστε παρακάτω... Κάποια πράγματα θα πρέπει να τα λέμε με το όνομα τους...

Ναι αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ προσέφερε 1εκ.€ + μπόνους στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Σωκράτης βρισκόταν σε μεγάλο δίλημμα από την στιγμή που γνώριζε πως δεν θα ήταν σωστό να βρεθεί σε αντίπαλο στρατόπεδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αρχικές του σκέψεις ήταν να πάει στην ΑΕΚ ή εξωτερικό. Όμως η ΑΕΚ χωρίς λόγο και ταχύτατα απέσυρε την πρόταση της με δικαιολογία ότι δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό. Βρίσκετε λογική σε αυτό; Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε μερικές μέρες χρόνο.. ποιος δεν θα το έκανε αυτό; Ούτε τους πρόσβαλε, ούτε καθυστέρησε, ούτε, ούτε, ούτε... Επιπλέον θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι σε περιπτώσεις αξιόλογων ποδοσφαιριστών συμβαίνει πάντοτε αυτή η διαδικασία.

Για κακή τους τύχη ο Σωκράτης δεν τα βρήκε με την Μπέτις επειδή οι Ανδαλουσιάνοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το Financial Fair Play με αποτέλεσμα η πρόταση τους να ήταν χαμηλή. Επίσης δεν ήθελε να πάει στην Φενέρμπαχτσε και η Τζένοα δεν του πρόσφερε ένα αξιόλογο πακέτο. 

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να καταλήξει σε δύο προτάσεις, της Λάτσιο και του Ολυμπιακού. Ξεκάθαρα τα πράγματα. 

Δεν σημαίνει φυσικά ότι θα επέλεγε την ΑΕΚ αν υπήρχε η πρόταση.. διότι στην πραγματικότητα ο Σωκράτης είχε μεγαλύτερο κίνητρο να επιλέξει τον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους.. ο μοναδικός λόγος που θα τον κρατούσε πίσω ήταν το παρελθόν του. Όταν όμως βλέπει το "παρελθόν" του να τον πιέζει και να μην του συμπεριφέρεται με σεβασμό τότε ήταν φυσιολογικό να είναι πιο εύκολη η επιλογή του ως προς τον Ολυμπιακό.

Υπόθεση: Μήπως η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τα μάτια του κόσμου και άμεσα την πήρε πίσω; Πως θα μπορούσε η ΑΕΚ να κάνει πρόταση 1εκ.€ σε ποδοσφαιριστή όταν το μπάτζετ της είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό; Ειδικά από την στιγμή που δεν ψάχνει για κεντρικό αμυντικό.. όπως αναφέρει η ίδια μέσα από την ανακοίνωση της. Σχετικά με την υπόθεση δεν αναφέρω ότι αυτή είναι η αλήθεια.. αλλά το βάζω στο τραπέζι.. Κρατάμε μικρό καλάθι σε όλα αυτά...
Ακολουθείστε τον #Πληροφοριοδότη στην κρυφή συνομιλία του Telegram.
Κατεβάστε την εφαρμογή Telegram από το Store.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate