Παπασταθόπουλος: Περίμενε "μεγαθήριο" πριν κλείσει στον Ολυμπιακό!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Παπασταθόπουλος: Περίμενε "μεγαθήριο" πριν κλείσει στον Ολυμπιακό!

Παπασταθόπουλος: Περίμενε "μεγαθήριο" πριν κλείσει στον Ολυμπιακό!
Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Ο έμπειρος στόπερ περίμενε κίνηση του Γιούργκεν Κλοπ πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα μας. 
Διαβάστε παρακάτω...

Τις τελευταίες εβδομάδες το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έγινε σίριαλ. Ο έμπειρος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και κορύφωσε τις επαφές του με τις υποψήφιες ομάδες. Ο 33χρονος αμυντικός δέχτηκε έντονο πρέσινγκ από Ιταλικές ομάδες, όπως για παράδειγμα από την Λάτσιο. Στο παιχνίδι υπήρχε και η Ρεάλ Μπέτις, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κλείσει τη σπουδαία του καριέρα.

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός κατέθεσαν πρόταση για την απόκτησή του, αλλά τελικά οι πρωταθλητές ήταν αυτοί που κέρδισαν τη μάχη για την υπογραφή του. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και εντός της ημέρας αναμένεται να έρθει ο παίκτης στη χώρα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν αποκλείεται να φέρει μια πώληση στόπερ στον Ολυμπιακό. Τις περισσότερες πιθανότητες για μεταγραφή συγκεντρώνει ο Σισέ.

Περίμενε σούπερ πρόταση ο Σωκράτης

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα του Σωκράτη θα μπορούσε να έχει τελειώσει ακόμα νωρίτερα. Αυτό δεν έγινε επειδή ο ίδιος ο παίκτης είχε βάλει στον πάγο όλες τις διαπραγματεύσεις καθώς περίμενε κάτι καλύτερο από τις προτάσεις που είχε ήδη στα χέρια του. Για την ακρίβεια ο ο Παπασταθόπουλος πίστευε ότι μπορεί να φτάσει πρόταση από κορυφαία ομάδα της Αγγλίας. Για την ακρίβεια περίμενε σήμα από τον Γιούργκεν Κλοπ. Η Λίβερπουλ έχει αρκετά αμυντικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό και η απουσία του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ήταν αισθητή.

Η κουβέντα για προσθήκη αμυντικού άνοιξε για τα καλά και ο Σωκράτης πίστευε ότι θα μπορούσε να καλύψει αυτό το κενό. Άλλωστε ήταν ελεύθερος, το κασέ του δεν ήταν απαγορευτικό, ενώ γνωρίζεται καλά με τον Γιούργκεν Κλοπ. Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός τεχνικός ήταν αυτός που τον πήρε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τελικά η πρόταση από τους Reds δεν έγινε ποτέ και έτσι ο παίκτης αποφάσισε να προκρίνει τις προσφορές που του είχαν ήδη γίνει. Αυτή του Ολυμπιακού τον κάλυψε σε όλα τα επίπεδα και η ανακοίνωση του από τους «ερυθρόλευκους» είναι θέμα ωρών.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate