ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ: Κριτική των ερυθρόλευκων παικτών!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ: Κριτική των ερυθρόλευκων παικτών!

ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ: Κριτική των ερυθρόλευκων παικτών!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους ποδοσφαιριστές του κινούνται σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Όλα τα λεφτά Ελ Αραμπί, Καμαρά.

Διαβάστε παρακάτω...

ΣΑ

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Ζοσέ Σα στο ματς με τον ΠΑΟΚ έχοντας σωτήριες αποκρούσεις σε κρίσιμα σημεία. Είπε «όχι» στον Κρμέντσικ στο 4’, στον Τζόλη στο 44’, στην κεφαλιά του Ουάρντα στο 66’ και στο δυνατό σουτ του Κρμέντσικ στο 68’. Όποτε χρειάστηκε έδειξε την κλάση του ο Πορτογάλος.

ΡΑΦΙΝΙΑ

Δεν ήταν εύκολο το ματς για τον Ραφίνια και δεν τα πήγε άσχημα έχοντας στο πρώτο μέρος απέναντι του τον Τζόλη και στο δεύτερο τον Ζίβκοβιτς. Ο Βραζιλιάνος όσες φορές βγήκε στην επίθεση είχε καλές σέντρες όπως αυτή που έκανε στο 33’ στον Μπρούμα.

ΣΕΜΕΔΟ

Είχε κάποιες στιγμές στο πρώτο μέρος που έκανε κάποια λάθη, αλλά έχει κάνει εξαιρετικό ματς. Ο Πορτογάλος πραγματοποίησε πολύ γεμάτη εμφάνιση εξαφανίζοντας τον Κρμέντσικ.

ΜΠΑ

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο Σενεγαλέζος στόπερ. Μαζί με τον Σεμέδο έφτιαξαν ένα απροσπέλαστο δίδυμο που δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα σε γενικές γραμμές εκτός από κάποιες εξαιρέσεις.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Δεν έκανε την εμφάνιση που έκανε στο Περιστέρι,, δηλαδή δεν βγήκε τόσες φορές μπροστά, αλλά στο πρώτο μέρος έβγαλε από το ματς τον Τζόλη, ενώ στην επανάληψη όταν ήρθε στην πλευρά του ο Ζίβκοβιτς δεν μπόρεσε να του δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Αμυντικά ήταν πολύ καλός ο Μολδαβός.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Ακόμα ένα πολύ καλό ματς από τον Μπουχαλάκη. Ο Κρητικός χαφ ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή με αποκορύφωμα φυσικά την υπέροχη ασίστ στον Ελ Αραμπί στη φάση του 1-0.

ΚΑΜΑΡΑ

Πολύ καλό ματς από τον Καμαρά, ο οποίος ανέβηκε πολύ από το 20’ και μετά. Στο 38’ είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0, στο 39’ έφτιαξε το δοκάρι του Μπρούμα και στο 71’ είχε εκείνος δοκάρι. Τελικά στο 77’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Ξεκίνησε το ματς παίζοντας στη δεξιά πλευρά, αλλά όσες φορές μπήκε στον άξονα έφτιαξε φάσεις και βρέθηκε ωραία με τον Μπρούμα. Είχε την κακή τελικά πάσα στο 16’, αλλά στο 71’ έφτιαξε τη φάση που είχε το δοκάρι ο Καμαρά, ενώ συμμετείχε και στο γκολ κρατώντας «ζωντανή» τη μπάλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ο Μαρτίνς τον αντικατέστησε στο 73’ προφανώς για λόγους τακτικής, αφού είχε αλλάξει και η ροή του ματς.

ΜΠΡΟΥΜΑ

Σπουδαίο ματς από τον Πορτογάλο που ήταν πολύ δραστήριος και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Στο 33’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, έχει δώσει την ασίστ στον Καμαρά στο 38’ και στο 39΄είχε δοκάρι.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και το απέδειξε και με τον ΠΑΟΚ. Έβαλε το γκολ στο 50’, αλλά είναι όλα τα λεφτά η ασίστ που βγάζει στον Καμαρά, αφού είχε πάνω του τρεις αντιπάλους. Φανταστική ήταν και η μπαλιά στον Βρουσάι στο 89’.

ΒΡΟΥΣΑΪ

Πέρασε στο παιχνίδι στο 73’ και φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του από την πρώτη στιγμή. Στο 89’ ο Βρουσάι, αφού πρώτα σημάδεψε το δοκάρι του Ζίβκοβιτς στη συνέχεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 σκοράροντας σε ακόμα έναν μεγάλο ματς, αφού είχε πετύχει γκολ και με την ΑΕΚ.

Αγωνίστηκαν ακόμα για λίγα λεπτά οι Πέπε, Μασούρας και Χασάν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate