Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για ΠΑΟΚ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για ΠΑΟΚ
Πώς σκέφτεται ο Πέδρο Μαρτίνς να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε παρακάτω... Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να κάνει… άλμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής ντέρμπι της Τετάρτης (19:30). Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χθες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του επιβραβεύοντάς τους για την σοβαρότητα και τη συνέπειά τους, αλλά στο μυαλό του ήδη «δουλεύει» το προσεχές ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δύο σκέψεις για την Τετάρτη. Αν ο Μπουχαλάκης κριθεί απολύτως έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα, τότε το 4-3-3 με τους Καμαρά, Εμβιλά και τον Έλληνα μέσο στο κέντρο είναι το επικρατέστερο. Ο διεθνής άσος προπονείται κανονικά από την Πέμπτη, αλλά έμεινε εκτός αποστολής στα δύο τελευταία ματς και ο Μαρτίνς θα κρίνει αν θα τον βάλει βασικό.

Σε περίπτωση που ο «Μπούχα» κριθεί πως δεν είναι στο 100%, τότε ο Ολυμπιακός θα πάει στην Τούμπα με 4-2-3-1. Εμβιλά και Καμαρά θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Φορτούνη μπροστά τους, τον Βρουσάι στο ένα άκρο και έναν εκ των Βαλμπουενά ή Μπρούμα στο άλλο, πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ο Γάλλος δεν είναι ακόμη στο επίπεδο προ του τραυματισμού του, αλλά η κλάση του αρκεί για να καθορίσει ένα ντέρμπι με τις ενέργειές του, όπως έκανε με την ασίστ που έβγαλε… πέφτοντας στο Αγρίνιο.

Για την οπισθοφυλακή του Ολυμπιακού δεν υπάρχει κανένα ερωτηματικό. Ο Σα που αποθεραπεύτηκε θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, οι Σεμέδο και Σισέ θα είναι τα δύο στόπερ, ενώ οι Χολέμπας και Ραφίνια θα καλύψουν τις θέσεις των ακραίων μπακ.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate