Ολυμπιακός: Σκέψεις Μαρτίνς για πλάνο με ΑΕΚ!

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Σκέψεις Μαρτίνς για πλάνο με ΑΕΚ!

Ολυμπιακός: Σκέψεις Μαρτίνς για πλάνο με ΑΕΚ!
Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη όλα τα θέματα, τούτη τη στιγμή. Επικεντρώνεται, μονάχα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο έφτασε και είναι το πιο σημαντικό! Στόχος η νίκη και που το λέμε μόνο είναι… περιττό, αφού θεωρείται… αυτονόητο!Διαβάστε παρακάτω... Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος της αντιπάλου του. Και θέλει να το δείξει ξανά στο γήπεδο. Να το δείξει συνοδεύοντας το και με ένα αποτέλεσμα, όμως. Αφού το ίδιο έκανε και στο ΟΑΚΑ, στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη. Τώρα δεν θέλει επ’ ουδενί, να σκέφτεται μία τέτοια εξέλιξη. Και έτσι, ο Μαρτίνς έχει καταστρώσει το πλάνο του, για να πάρει το ματς.

Σύμφωνα με αυτό, η διάταξη αναμένεται να παραμείνει η σταθερή, δοκιμασμένη, αλλά και επιτυχημένη, για τον Ολυμπιακό. Το 4-3-3. Σε αυτό το 4-3-3 υπάρχει ένα ερωτηματικό. Εκείνο αφορά στη συμμετοχή του Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος άσος του Θρύλου λογικά θα παίξει, αλλά αυτό θα φανεί στο 100% σήμερα και έτσι μέχρι ο Μαρτίνς να είναι απολύτως βέβαιος, κρατά την επιφύλαξή του. Αν δεν είναι έτοιμος, δεν αποκλείεται να δούμε και αλλαγή συστήματος. Δύσκολο, όμως, αυτό να συμβεί.

Κατά τα άλλα, όλα δείχνουν Σα στο τέρμα, Ραφίνια-Χολέμπας και Σεμέδο-Σισέ, στην άμυνα, Καμαρά και Μπουχαλάκη στα 2/3 των χαφ και Μπρούμα-Φορτούνη να πλαισιώνουν τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στην επίθεση. Δυνατό σχήμα, δυνατή ομάδα, ικανή για μεγάλα πράγματα. Μένει να φανεί πως θα ανταποκριθεί, απέναντι στην ΑΕΚ και αν θα καταφέρει να πάρει το ντέρμπι, όπως πρέπει.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate