Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο και πάλι το θηρίο! (vid)

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο και πάλι το θηρίο! (vid)

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο και πάλι το θηρίο! (vid)
Ολυμπιακός Ντάγκερσταλ: Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης ομάδας, καθώς θέλει να κάνει ένα βήμα πιο μακριά στην καριέρα του Διαβάστε παρακάτω...

Νέα αναφορά στον Ολυμπιακό περί ενδιαφέροντος για τον Φιλίπ Ντάγκερσταλ έκαναν οι Σουηδοί. Το όνομα του διεθνή κεντρικού αμυντικού της Νόρκεπινγκ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους» και δημοσίευμα από τη Σουηδία επανέφερε το ενδιαφέρον στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα σημειώνει πως μετά τις 29 εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, o 23χρονος Σουηδός στόπερ είναι πολύ πιθανό να κάνει το άλμα για το εξωτερικό, με τους Ολυμπιακό, Λεχ Πόζναν, Ντάρμσταντ καθώς και ιταλικούς συλλόγους να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο ύψους 1,89 μ. Ντάγκερσταλ γνωρίζει πως τα βλέμματα είναι στραμμένα (και) πάνω του και περιμένει… πάω από το τηλέφωνο για να μάθει αν οι Πειραιώτες θα έχουν κάποια επίσημη πρόταση. Ο Σουηδός αμυντικός παρακολουθείται και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτησή του ή όχι, ως μία λύση για το μέλλον.

Πάντως, πριν από μερικές μέρες στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο λόγος είναι τη συγκεκριμένη περίοδο δεν “καίγονται” για την απόκτηση στόπερ. Ειδικά μετά την τριπλή ανανέωση των συμβολαίων των Σεμέδο, Σισέ και Μπα, η υπόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού, όπως φαίνεται μετατίθεται για μελλοντική περίοδο.

Ολυμπιακός Ντάγκερσταλ: Πολύ καλό βήμα να πήγαινα στον Ολυμπιακό

Σε πρόσφατη ερώτηση για τις φήμες, ο Ντάγκερσταλ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του στην ιδέα να φορέσει τα ερυθρόλευκα. «Θέλω να βρω κάτι άλλο. Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.. Πρέπει να βελτιωθώ σαν παίκτης. Έχω ακούσει για τον Ολυμπιακό που ήρθε να με δει. Όμως αυτό είναι αρκετά διαφορετικό από το να πάρω μεταγραφή στην ομάδα. Αλλά σίγουρα έχω ακούσει πως ήταν εδώ και το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικό από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Θα ήταν πολύ καλό βήμα να πήγαινα στον Ολυμπιακό, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, είναι μια καλή ομάδα και θα μπορούσα να με φανταστώ εκεί», ανέφερε.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate