Ολυμπιακός: Πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΟΚ!

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός: Πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΟΚ!
 Ακούστε όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος. Διαβάστε παρακάτω... Στα πλάνα του Πέντρο Μαρτίνς ενόψει του αποψινού ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως η πρώτη σκέψη του Πορτογάλου προπονητή είναι να ξεκινήσει από την αρχή τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Κώστα Φορτούνη

Σε μία τέτοια περίπτωση, η ενδεκάδα θα είναι: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμποτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης, Βρουσάι, Αραμπί και Βαλμπουενά.

Η δεύτερη σκέψη, όπως είπε, είναι να ξεκινήσει ο Μασούρας ή ο Ραντζέλοβιτς στη θέση ενός εκ των Φορτούνη-Βαλμπουενά και το τρίτο πλάνο είναι να ξεκινήσει ο Μπουχαλάκης, σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα 4-3-3 με έναν εκ των Φορτούνη ή Βαλμπουενά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate