Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Πέπε; Τα δεδομένα

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Πέπε; Τα δεδομένα

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Πέπε; Τα δεδομένα

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβαζε το χέρι του στη φωτιά για να αποκτηθεί ο Πέπε από τον Ολυμπιακό, αλλά εκείνος δεν τον έχει δικαιώσει. Οι ομοιότητες με τη Γκιμαράες και η σιγουριά του κόουτς.

Διαβάστε παρακάτω...

Ερωτηματικό παραμένει για τον Ολυμπιακό ο Πέπε, ο οποίος είναι ο μοναδικός που ακόμα δεν έχει μπει στο ροτέισον που κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος χαφ για τελευταία φορά έπαιξε στις 13 Δεκεμβρίου 2020 στο παιχνίδι με τη Λαμία. Αγωνίστηκε για 45 λεπτά παίρνοντας τη θέση του Εμβιλά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Σε εκείνο το παιχνίδι, που έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Πέπε δεν είχε κακή εικόνα, αλλά όχι και σούπερ. Τουλάχιστον είχε δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης. Από τότε ο Πέπε δεν έχει παίξει ξανά σε κανένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ίσως σήμερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Για τον 23χρονο χαφ ο Ολυμπιακός είχε βγάλει από το ταμείο του περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ. Είχε δώσει μάλιστα πολύ μεγάλη μάχη με τη Βιτόρια Γκιμαράες για να τον αποκτήσει. Για όσους θυμούνται ήταν μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού ήταν μία υπόθεση μπλεγμένη, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε και ήθελε πολύ τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Πέπε δεν έχει καταφέρει να κάνει ένα καλό ματς και ούτε καν να γίνει μέρος του ροτέισον. Μέχρι τώρα έχει κάνει 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Champions League. Περισσότερο μοιάζει να είναι θέμα προσαρμογής με τον Μαρτίνς να επιμένει ακόμη και τώρα ότι πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Αν δούμε την πρώτη του χρονιά στη Γκιμαράες θα διαπιστώσουμε ότι κι εκεί δεν κατάφερε να ξεχωρίσει αμέσως. Την πρώτη του χρονιά στη Βιτόρια την τελείωσε με 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Μέχρι τον Νοέμβριο είχε παίξει σε δύο ματς μόλις 38 λεπτά. Στη συνέχεια άρχισε να παίζει για 10-15 λεπτά, αλλά από τον Φλεβάρη του 2019 και μετά χάθηκε ξανά.

Την επόμενη σεζόν που ήταν η δεύτερη του στη Βιτόρια την τελείωσε με 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις! Πέρσι ο Πέπε έβγαζε σερί ενενηντάλεπτα και ήταν βασικότατο στέλεχος της Γκιμαράες. Δεν έβγαινε από την ομάδα, ενώ σημαντικό ότι δεν είχε ούτε τραυματισμό. Γι' αυτό και έκανε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ίσως να είναι άνθρωπος που καθυστερεί να προσαρμοστεί και θέλει το χρόνο του για να μπει σε μία ομάδα. Σίγουρα και τακτικά θέλει δουλειά στην ομάδα του Πειραιά, γιατί άλλο ο Ολυμπιακός και άλλο η Γκιμαράες. Είναι διαφορετική η πίεση στους πρωταθλητές Ελλάδας και ίσως τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα για εκείνον.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate